Со паролава немој да се депилираш полошо ке направиш се вадам од контакт значи...кај ви е логиката...влакното го вадиш од корен не го бричиш,а и башка ако имаш мн и се видливи што да им праиш да си ги сукаш?!?!?!
Плетенчиња. Не ве сфаќам, како САМО веѓите и надусниците? Што друго се депилира? Јас сега не се депилирам, убави ми се веѓите, светли. И се уште сум мала. Потака.
Женски а со што е најубаво да се депилираат надусниците? Нели да нема црвенило и да не растат после како бркови Сакам да ги издепилирам али се мислам
Jas gi depiliram so vosok ..od onoj shto se kupuva vo prodavnicite doma shto se topi.. mozesh i so lenti od veet kje gi sechesh na malechki lenti ... a crvenilo imash samo 5 minutki posle depilacijata [mod-kirilica:n8oo8yg5][/mod-kirilica:n8oo8yg5]
не го депилирам лицето бидејки нема потреба а на тие што сакаат да го депилираат им советувам никако да не почнуваат зашто подоцна ке имаат премногу проблеми влакната ке се појачаат итн..
Да го депилирам редовно на козметичар,а некогаш кога не можам да отидам и сама дома со топол восок.не дека имам којзнае колку влакна но мислам дека лицето после ми е неодоливо и самат шминка и пудра беспрекорно стои .инаку на почеток се двоумев бидејки лицето ми беше склоно кон акни па се плашев да не се вивнам сета но воопшто не бесе така,дури не ми се појави ни црвенило.приметувам дека сега многу ретко ми излегуваат акни ова депилацијава ми го очисти лицет.
Се согласувам дека пудрата стои подобро на депилирано лице иначе да го депилирам можеби не требаше толку рано да почнам ама не можев да издржам