Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Го депилирате ли вашето лице?

Дискусија во 'Лице' започната од Mitevska, 24 јануари 2010.

?

Дали го депилирате вашето лице?

1. Да

407 глас(а)
    38,7%
  2. Не

646 глас(а)
    61,3%
  1. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Освен средување на веѓи, фала богу за друго немам потреба :clap:

2. minne-mouse

minne-mouse Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    536
    Само веѓи и надусници за друго немам потреба :)

3. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Само веѓите,за друго фала богу немам потреба

4. La.n.a

La.n.a Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Само надусниците.
    Најгадно нешто ми е женско со бркови, таков провиден на сонце, сјае како 8 каратно злато. Кога и да видам кај некое се чудам, неверојатно ми е во 21 век некој така да шета.. :tmi:

5. sweetgirl92

sweetgirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    459
    Допаѓања:
    1.896
    Веѓите и надусниците само :)

6. La.Reina.Del.Sur

La.Reina.Del.Sur Истакнат член

Се зачлени на:
    1 мај 2011
    Пораки:
    1.508
    Допаѓања:
    3.878
    и јас исто....што има потреба за друго ?!

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Не, освен веѓи и надусници ! Ми е страв еден ден, кога нема да имам време за депилација на лицето, кога ќе бидам старичка ожебаена (на пример де ;) :lol: ) да не треба да се бричам или па во уште полош случај да почнат да ме споредуваат со мајмунче некое ! :rofl: :lol:
    Мислам ја за понатаму, не е тоа шала! ;) :D

8. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Можеби малку глупаво е прашањево, ама ај...
    Имав влакненца на надусниците, ама не ми се познаваа многу. Но , кога ќе застанев пред огледало не се чувствував убаво. И ги издепилирав со ленти пред 2-3 дена. Не знам дали згрешив ама тоа е тоа :( . После колку време повторно ви излегуваат влакненцата на надусниците (тие што се депилираат со ленти) и дали после подолга употреба на лентите побрзо излегуваат влакненцата? Фала однапред !

9. something

something Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2011
    Пораки:
    467
    Допаѓања:
    1.416
    Зависи ... имам една другарка се издепилира еднаш и не и пораснаа веќе,ќе си видиш кога ќе ти пораснат пак ќе ги издепилираш. :)

На danniela5 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MilanoGirl

MilanoGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    417
    Допаѓања:
    152
    Мене лично откако ке се издепилирам со ленти таму, почнуваат да ми растат после недела ипол. Некогаш и со чупалица ги вадам и иста е временската разлика. :) А за излегувањето на влакненцата после депилирање (подолго или пократко), тоа зависи од самиот човек. Кај некого може побрзо, а кај некој побавно. Мене периодот, како што кажав, ми се движи од 1 недела до недела ипол горе-долу тука некаде.

На danniela5 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. woow

woow Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јуни 2011
    Пораки:
    187
    Допаѓања:
    88
    Јас си го депилирам целото лице. Блазе си им на тие што немаат потреба, но јас "благодарение" на мојата просечна влакнетост пожелно е да си ги вадам влакната од лицето. Порано одев на козметичар, но после ми се нафрлаше лицето со внатрешни мозолки. Пред некое време една другарка ми ги вадеше влакната со конец, ама не ја кажуваше техниката како, па јас убаво си ја пазев како работи, си пробував дома и еурека, си се научив. Сега и 5 до 12 да ми текне, си ги вадам и проблем си немам. Што е најважно не се нафрлувам а лицето ми е ко бебешко газе. :lol:

12. Karol.Ina

Karol.Ina Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    74
    До сега не сум го депилирала, немам потреба. Потака ако имам потреба Нормално дека ке го депилирам, нема да шетам како мајмунче :P

13. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.975
    Ако го депилирате нема да шетате како мајмунчиња, ќе шетате како мајмунчиња ако го бричите. Значи по стотти пат, од депилирање не можеш да станеш како мајмун затоа што ги вадиш влакната од корен а со тоа и ги ретчиш. |(

Онтопик, депилирам мустажес, бакенбарди :rofl: и веѓи. А и некогаш ми испаѓаат некои чудесии на вратот, ама веднаш ги тегнам со ленти, па немам ништо по месец два. :wasntme: Хормони. :devil:

14. Stam

Stam Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2010
    Пораки:
    269
    Допаѓања:
    175
    Само веѓи фала богу сум немала потреба досега се надевам и понатаму нема да имам. :)

15. aaleksaandraa

aaleksaandraa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    215
    Допаѓања:
    34
    Сакам да си земам некои лентички за да си ги издепилирам надусниците. Предлог за ленти според вас кои се најдобри за лице?

На Gicca му/ѝ се допаѓа ова.
  16. vlubena

vlubena Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    627
    Не до сега не сум го депилирала лицето бидеќи немам потреба и и во иднина се надевам дека ќе немам таква потреба

17. Gicca

Gicca Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    4

Јас веќе долго време ги депилирам надусниците :) И одсекогаш си ги користам СИЛК лентите ..Задоволна сум :)

18. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Ги депилирам надусниците со восок на на база на природни состојки, го купувам 200 денари во канче со апликатор и сама дома го подгревам. Кога се троши тој восок купувам само восок 70 денари. Многу е поекономично отколку во салон да плаќам по 50 денари. Не е многу ама се собираат :)

На Gicca му/ѝ се допаѓа ова.
  19. savana

savana Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    9.567
    Надусниците ги депилирам со ленти, најчесто вит, веѓите со чупалица. Лицето нема потреба, но сакам да ги издепилирам бакенбардиве :lol: во последно време некако ми се познаваат и поголеми ми се. што би ми препорачале. Дали е добро со шеќерна депилација?

20. ane.e

ane.e Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    2
    Јас надусниците ги депилирам веќе скоро 4 години...и ги користам секогаш veet и премногу сум задоволна :rofl:

На Bieber-Fever му/ѝ се допаѓа ова.