Џокер двојката со Хоакин Феникс и Лејди Гага? Мене многу ми се допадна филмот, не само ради нејзе туку дека беше предобар.
И двата дела на Smile ги гледав скоро. Мислам дека вториот го оценуваат повисоко само затоа што прикажува поп-ѕвезда и музичка индустрија. Првиот е поарен, 8/10 и вториот 7/10. Се донекаде депре, ама тоа е нормално за хорор.
Пoтапа филм немам гледaно годинава. Pазочарувачки. Џокерот 2019 е икона, ич не требаше да го чепкаат.
Zdravo decki,mi treba pomosh. Porano pred 10 godini mozebi i poveke imase kako film beshe,so sivo kombe patuvaa vo vselenata, na pocetokot imase edna poznata pesna sto i taa ne mi teknuva,mislam deka bese makedonsko filmce,ako nekoj znae ve molam kazete,sakam povtorno da go gledam
Излезен бил филмот за Мајкл Џексон. Режисер е Antoine Fuqua (Training Day, Tears of the Sun, The Equalizer). Баш ме интересираат коментари, кој гледал, нека пише.
Disclosure Day? Голема фама се крена околу филмот. Велат дека е најконтроверзниот на Спилберг. Ги имам гледано скоро сите негови режисерски остварувања.
Јас го гледав филмот, можам да кажам има позитивни и негативни карактеристики. Ми се допадна Јаафар Јасксон се гледа дека е добро подготвен, ми се допадна историја на неговата музика, сниманјето на спотовите. Јас не знаев дека во еден од спотовите учествуваат обични луѓе од улица. Не ми се допадна неговиот приватен живот како е прикажан, во филмот неговиот живот е само музика, концерти, животни и играчки. Еден дел каде татко му постојано го контролира и малтретира е прикачен,останатото ништо. Неговата сестра Џенет ја нема никаде во филмот, животот со неговите деца го нема, режисерот само ја покажува неговата музичка кариера.
Филмот како што слушнав и тоа на радио дека затанува до моментот на најголемата слава, дека се спрема и втор дел
Некаде прочитав дека самата Џенет побарала да не биде вклучена. А ќе спремат и втор дел. Инаку, леле Џафар...Плукнат Мајкл. Скроз убедливо го одглуми.