искрено кажано има некои смешни моменти но повеќето се ИДОТСКИ нешта- па мора нели по името да содржи и во филмов... јас би ти рекла да го гледаш онака колку да ти е гледан ама не е нешто ... WoooW
Искрено може ке треба да размислисш малку повеке за тоа која возрасна група е вклучена во гледањето - сепак има голем дел на насилство за време на филмот... и плус секако темата е ГЕЈ парадата која беше во Белград - неуспешна ..... не би сакала да откривам повеќе во интерес на оние кои го немаат гледано но сепак треба да внимаваш на старосната граница на оние кои ке го гледате... Но сума Сумарум е забавен филм Спојлер јас очекував мнн повеќе ноо тоа е тоа
Мене лично премногу ми се допадна. Впрочем, ниеден филм со Никола Којо и Тони Михајловски не може да е аут. Инаку за фамилијарно да го гледаш, само доколку не ти е незгодно (ако гледаш и со твоите). Сепак се се врти околу геј популацијата и нивниот живот за времето додека сакале да направат парада. За содржината, изгледај го, не сакам да откривам.
Општи прашања Ади, филмов го имам гледано оддамна и многу ми се допадна Романтична комедија е. Значи се работи за една девојка која е докторка, и некоја несреќа ке доживее ќе остане во кома. Заради тоа, станот во кој живеела ќе го продадат на овој главниов лик. Кога ќе се всели ќе забележува чудни работи и ќе почне да ја гледа неа. Нема да му се верува дека тој всушност ќе почне да комуницира со духот на девојката која е во кома. Таа не е свесна што се случило со неа и ќе мисли дека некој и провалил во станот. Потоа тој ќе истражи за неа и ќе ја дознае вистината. Тие ќе се вљубат и на крај таа ќе се разбуди од кома, не ми текнува точно како се случи тоа на крајот. Еве ти и трејлер http://www.youtube.com/watch?v=gAljpQSxgJs
http://www.imdb.com/title/tt0425123/ убав филм ти го препорачувам да го гледаш, не е некој тешка мисловна тематика, но убав филм.
Го нема уште нигде да се симне со асална снимка, не верувам дека го има гледано некој. Мене ептен јак ми личи, и хорор филм со оваа оценка ретко се дешава да има, ја одамна го чекам.
Го има некој гледано Men in Black 3? Трајлерот ми привлече внимание, сакам да го гледам бидејќи е со Никол Шерцингер, ама кога го пуштив не му го имав меракот.
Интересен е филмот, Никол се појавува само во првата сцена, ја нема понатаму, така што нека не ти биде репер тоа. Ако си ги гледала првите два дела ќе знаеш што да очекуваш во третиот.
Го имам гледано The Tourist и мене лично ми беше интересен. Прилично добар трилер/акција, го задржува вниманието, не е монотон, постојано има некаква акција. Нормално, малку е преценет пошто нели глумат Џоли и Деп, ама ти го препорачувам. Оценка 7/10.