Го имам гледано. Типична романтична комедија. Интересен е за гледање, барем мене ми беше. Гледај го таман е за опуштање малку
Јас малку каснам со одговорот, го имам гледано филмот и тоа пред 2 3 недели беше, интересен е ама јас лично очекував нешто повеќе. Напнат филм, ми се укочи стомакот додека го изгледав
Овој? http://www.imdb.com/title/tt1446076/ Со 8ца е оценет, пишува комедија. А не можам никаде да го симнам.
јас го гледав сеа, веќе видено е филмот мене ама баш ич не ми се допадна, дури и не го догледав. Спојлер дечките си заминаа на викенд но всушност се во реално шоу но не знаат, и без да знаат прочитаа едно на латински и ги разбудија мртвите во тој регион па се бркаа се убиваа а овде публиката се обложуваше кој ке преживее, не убав филм, копија на многу американски хорори
ги има ли некој гледано Last Night и Closer? Станува збор за две, според мене, многу добри љубовни драми, па ме интересира дали некој кој ги има гледано може да предложи слично парче? позз
пак според мене не си го бива ... мислам дека ако сакаш да си го изгледаш колку да биде гледано повели ... едвај на 3 нешта се насмеав Спојлер но сепак повели за да имаш една 3јка изгледано