Филмов го гледав и не ме воодушеви кизнај колку ама пак добро беше. Ако немаш што да правиш и ако ти де допаѓа ваквиот жарн на филмчиња слободно изгледај го.
Го имам гледно, навистина добро филмче е. Вреди да се погледне... мене ми се допадна ама секој има различен вкус.
Јас го имам гледано, мене ми е еден од омилените филмови од оваа година.Добро направен филм според книгата, мене ми се допадна многу, го препорачувам.
Знам дека повеќето ги имате гледано па ај дајте совет кој да го гледам Safe Haven/The Lucky One/ The Vow ??
In to the wild го имам гледано оцена 8/10. Супер е филмот, гледај го. Ако веќе го немаш изгледано Се мислам дали да го гледам?? Импресии?
баш вчера го гледав safe haven моја процека за филмот 9/10 многу ми се допадна и ти го препорачувам да го гледаш
ви препорачувам да го гледате филмот Beautiful Creatures посебно за љубителите на филмовите со фантазија,мистерија и романтика.Mногу е добар филмот
еве ви некои добри филмови за гледање Now you see me-криминалистички со фантазија Beautiful Creatures-мистерија,романтика Upside down-фантазија,мн романтичен Pitch Perfect-музички,тинејџерски The house bunny-комедија,феминистички Thunderstruck-фантазија,спортски Safe haven-романтичен,мистерија Dear John-романтичен,тажен Hansel and Gretel-a witch haunting-фантазија,преработка на приказната ивица и марица мн интересен се надевам дека ви се допаѓаат