Го посакувам ова ... http://www.victoriassecret.com/ss/Satel ... vsdWrapper Хо хо, и ќе го добијам!!!
Го посакувам ова ... Јас моментално сакам рамни чизми.Сите што ги имам ми се на штикла.Вакви сакам отприлика и се надевам дека деновиве ќе си најдам нешто таман според моите замисли.
Го посакувам ова ... ЉУБОВ НА ПРВ ПОГЛЕД. КОЈ РЕКОЛ ДЕКА ЖЕНАТА НЕМОЖЕ ДА СЕ ЗАЉУБИ ВО ШТИКЛИ!? Need this. Хеланките. Никаде неможам да ги најдам. - волнен бел ГОООЛЕМ шал. Needed.
Го посакувам ова ... Вакви, вакви сакам! Ама нема никаде . А многу ми се убави, штосни, па на една страна ги крстиле и џез чевлички. И Херкул Поаро имаше вакви. И јас сакам.
Го посакувам ова ... Сакам feather earrings.И можам да ги имам, само треба да станам од пред компјутер, правец до Accesorize и да си ги купам, ама пуста мрза не ми дава.Ај утре ќе ги купам, ветувам! Еве некои сликички што најдов, а нормално, тие обетки што сакам да ги купам се уште поубави од овие:
Го посакувам ова ... Мојата листа е многу голема 1.Сакам оргинал старки.Еве вакви: 2.Сакам чевли со полна петица.Неможам да најдам слика,затворени се. 3.Сакам една многу голема ташна Сега за сега само тоа
Го посакувам ова ... Буквално би убила за еден фустан од Еlie Saab.Уфф колку би сакала венчалниот фустан негов да ми е! Некст.Часовник од Michael Кors.Убави ми се,нежни и урбани у исто време.Се надевам бар оваа желба дека ќе ми се исполни.Многу поостварлива од првава е некако
Го посакувам ова ... Eхе колку слики има сеа да стаам ---> sakam Toms imam no ne se original :/ sakam mokasinki <3 sakam vakva tetovaza :/ umiram za takva bluza USE EHEEEEE IMA AMA ME MRZI