И ја сакам на тинкербеллл ташната И ЈА САКАМ и точка. Се опседнав со неа насекаде барам таква, ама нормално не најдов И
Било кој, уште еднаш ќе повторам било кој од овие, иако минтот гледајте го колку е совршен . Знам ги има во B-watch ама дајте на заем 100 евра, вака околу матури, свадби, па и пред летна сезона и летни одмори, дајте
Овие сакам да си ги скројам, ќе ги направам сама, само уште сум во дилема кои фармерки да отидат под нож. Кошулка ваква да имам ќе ја утепам од носење.Знам дека мајка ми имаше од времето, ја чуваше долго и баш сега кога јас ја посакав таа ја фрлила.Ех Марфи бе. И вакви беќе постирав дека сакам и уште сум во потрага, ќе ги имам кога тогаш, само со малку позаоблен шпиц.
Crop tops! Абе ќе си умрам ако не ги имам до крајот на утрешниот ден. Нешто вакво, со некои вакви мотиви само потемно и поасиметрично во долниот дел, и со кратки да е. Само подолго.. Потоа штикли со нитни,нестандарни оксфордки,некој убав накит како од Аксесорис, некое винтаж парче- накит,облека (шорц,блузички,јакнички..)
Хулахопки со точки, пожелно и црна комбинација со црвени тачкици. Панда ташна. Чукнато - до 101 и назад. Маичка со шљокасто срце. Кој има живци, може и сам да си направи, на пример.
Oваа чантичка на Rebecca Minkoff ја сакам во сите можни бои! И за летово овие бикини, кои планирам да ги нарачам деновиве.
Го сефтосаФ новото црвено џемперче/кардиганче, и сега сакам ... портокалово. Никогаш доста. А и да не види нешто батко Ѓоргија. И портокалови балетанки. И само уште вакво мало светулче, во кое знам дека нема да ми собере ни пола од тезгата што ја м'кнам со мене, ама битно е да се има, нели !?