И не е трагичното што не можам да си го купам. Трагичното е што не можам да најдам. Прво сите се лити, мислиш џемперчиња, второ се над 4 000, кои би ги дала да не беше точка еден, и трето, ако не најдам вакво во Солун, ќе ги убијам сите таму. Една проклета ѓубретарка да не може човек да си најде.
Се надевам нема да ми го сметате за офф топик бидејки е сепак модно парче за милениче... Да, и кошта е*ени 40 евра... Ми останува само да си го замислувам лепотанчето во ова:
Мене ми е многу снобовски каишов. Не е ништо посебно, ама баш ич, искрено не знам зошто би се шетала за да рекламирам бренд. Ама вкус е. Јас го сакам фустанов од Зара, кошулава и некоја од овие чанти. Среќа што се достижни, па ќе можам со нешто од нив да се подновам неделава. A од недостижните парчиња, единствено што сакам, е еден пар, калсични црни Лобутинки.
По фустанов сум збесната уште од кога една од моите внуки дојде дома и бараше игри за облекување и да... еден пар црни Лобутинки
Маици со принт од точаци. Било какви!Сите бои од чантава на Проенца Шулер: Овие цуфкиве:Floral мартинки, се острам да набавам во Париз, ако воопшто има:
Во четврток идам во Солун, се надевам ќе најдам нешто од овие парчиња, најубаво ќе биде да ги најдам сите