Е и јас сакам еден ваков ама строго со МАКЕДОНСКО знаме! Се нервирам кога гледам вака цел град ми носит,алишта со ваков принт.Грдо ми е мене. Иначе ова ми е фејворит
Ги знаете оние еднобојни маички и фустанчиња, со принт само од птички,ги имаше доста кај нас во Скопјево, епа јас сакам такви ама со сите животни по една маичка или фустанче или аксесорис Незнам што ми стана ама ептен ми се штосни и необични. На нет имам видено дезени со сите жвотинчиња скоро, па и со овошје почна да има, со колачиња,сладолетчиња, ми иде да ги изедам сите. Ми се допаѓаат само оние што животинчива им се ситни, оние со бајаги покрупните, тие ми делуваат некако пренатрупано, и лично не мис е свијаат Некои кои дефинитивно морам да ги имам, birds print Спојлер Cats print Спојлер Мојот најомилен од животинскиве, Horse print Спојлер И од неживотинските Спојлер
Скромно, а сепак прекрасно. Убаво склопено блузе со сукњиче - мотивација ми е да качам некое кило, искрено. Да ти е мерак да го гледаш, а не па и да го носиш.