Мирисот на кафе Неговиот мирис Мирисот на моето куче Мојот мирис Мирисот на лаванда Мирисот на море Мирисот на лето
Mирисот на пролет и лето Мирисот на воздухот после дожд и свежо косена трева Мирисот на секакво јадење особено пица мњамиии,чипси,кифлиња,колачиња и др.. Мирисот на ливада не ми текнува друго ако ми текне ке пишам
Го сакам мирисот на Ленор ... мирисот на млекото за тело и купката која ја користам.... ... мирисот на новиот парфем.... ....мирисот на љубовта .... ... мирисот на тревата која е штотуку косена .... ....мирисот на трендафилите кои ги имаме сеено во дворот .... ..... Го сакам мирисот на пролетта .... ... мирисот на штотоуку заврнатиот дожд ...
Го сакам мирисот на: колачи (што и да е благо) смоки.. со све италиана пица ..чипсии др мирис на парфем перени алишта (што и да е) мирис на лак морето шампон за коса бензин трева мирис на роса и други
Го сакам мирисот на: -печени колачи,посебно во зима -мирисот на дожд -мирисот на липа -го обожавам мирисот на бензин,и газије,газије??(она што се става во газиена ламба,фенер) незнам точно како му се пишува името но го обожавам мирисот -свежо мелено кафе -мирисот на воздухот во есен,кога се прави зимница -мирисот на плажа испомешан со кокосово млеко за сончање -мирисот на село -и нај многу го сакам мирисот на Бебчиња мали
-мирисот на воздухот во есен,кога се прави зимница Еее Ане сега сум ти лута лигите ми течат до колена Јас го сакам мирисот кога се пече пица и го сакам мирисот кога врне дожд
На есен и дожд, лаванда и магнолија, чоколада и ванила, макарони и кифлички, кокос и цимет, лак за нокти и млеко за тело од карамела, кафе и нова книга вафли и џем од кајсии, Miss Dior Cherie.