Го сакам мирисот на него Го сакам мирисот на бензин Го сакам мирисот на нафта Го сакам мирисот на боја што се суши Го сакам мирисот на лубеница, мандарини, портокали Го сакам мирисот на снег Го сакам мирисот на бебе Го сакам мирисот на пролетта Едноставно ги обожаваам!!
- Го сакам мирисот на мојот devil dog - Го сакам мирисот на колач додека се пече - Го сакам мирисот на шеа путер - Го сакам мирисот на храна со зачини (цимет, all spice, коријандер, кардамон .... ) - Го сакам мирисот на свежо испрани алишта - Го сакам мирисот на океанот - Го сакам мирисот на утринското кафе - Го сакам мирисот на бебе - Го сакам мирисот на ливадско цвеќе - Го сакам мирисот на штотуку отворена книга :geek:
Го сакам мирисот на липа во Скопје, дуња во есен, колачите на баба ми, кои веќе никогаш нема да ги јадам. Исто така го сакам мирисот на утрата во Св. Наум, мирисот на планина наутро, мирисот на летен дожд и најмногу од се’ мирисот на бебе.
Го сакам мирисот на липа Мириост на јоргован Мирисот на јасмин Мирисот на свежо косена трева Мирисот на утро покрај море Мирисот на домашно приготвена супа Мирисот на колачите на мајка ми и галетите на баба ми, мирис кој ми буди прекрасни спомени Мирисот на омекнувач, син Орнел и розев Фелче Азура
♥ Го сакам мирисот на дечко ми ♥ Го сакам мирисот на бебче ♥ Го сакам мирисот на парфемот One Million ♥ Го сакам мирисот на ружа ♥ Го сакам мирисот на перфемот Blue Dream ♥ Го сакам мирисот на чоколадо ♥ Го сакам мирисот на јагода ♥ Го сакам мирисот на морето ♥ Го сакам мирисот на пица ....
Го сакам мирисот на штотуку печени кифли. Го сакам мирисот на дожд. Го сакам мирисот на кафе. Го сакам мирисот на торта. Го сакам мирисот на ајвар. Го сакам мирисот на бебе. Го сакам мирисот на чоколадо. ..................
На море, кафе, пица, ќифлички, дожд, бензин, ружа, кала и останати цвеќиња, чоколадо и на тазе печен леб.