Го сакам мирисот на јоргован, на НЕГО, на омекнувачот на перницата, на пижамите, на топол кревет, на шампонот во косата. Мирисот на пролеет расцутените плодови, односно липата.. мирисот на лето на море и крем за сончање.. Мирисот на есен на лисјата под моите нозе.. Мирисот на зима на чадливиот воздух и маглата и ладниот мирис на снег.. Го сакам мирисот на животот кој го живеам.
Мирисот на победата (ако има таков мирис) Мирисот на добро негувано женско газе Мирисот на пицата Мирисот на парите Мирисот на дождот во најава Мирисот на помфрит Мирисот на чадот од џоинт Мирисот на секси женски парфем Мирисот на чоколадо Мирисот на кафе Мирисот на штотуку избањата девојка
Мирис на печена пипрека, печена тиква, кикирики, костени, мирис на кафе, какао, мирис на омекнувач, мирис на убав парфем, мирис на бебе.
Го сакам мирисот на книгите од старата библиотека на мајка ми и мирисот на тазе испечен колач со јаболки и цимет во есен. Но, секогаш најубави спомени ми буди мирисот на печени костени кој се разнесува низ скопскиот плоштад додека сите се подготвуваат за Божиќ - бесценето.
Го сакам мирисот на есента Го сакам мирисот на топол чај Го сакам мирисот на колачот на мајка ми Го сакам мирисот на јоргован Го сакам мирисот на ванила
Мирис на машки парфемама не секаков да се разбереме мирис на чисто мирис на пролет мирис на снег...............
Ahahahhaha mislev deka sum edinstvena za lakot za nokti kako mala nz kolku pati mi senimaat dereno za toa hahaha