Само што без кеса Тинекс или Веро на сред семафори нема ефект Он : Мирисот на првпат отворена книга (на хартијата). Мирисот на скроб ама од компири кога се варат. Мирисите на сите зеленчуци и овошја но одделно помирисани. Мирисот на женското тело кога е возбудено под налив на емоции
-Мирисот на штотуку измелено кафе или приготвено кафе. -Мирисот на ванила, карамела, цимет и портокал при правење колачи и др слатки работи. -Исто како и @SURF го обожавам мирисот на нова книга, па често пати ми се случува откако ќе купам, на брзина да ја листам и да мирисам. Кој знае шо си мислат луѓето шо ме гледаат.
-на липа; -на свежо искосена трева; -на карамела; -на нова книга; -на пластичната опаковка од цд-њата.
Памперс влажни марамчиња гел за дезинфекција нова книга неотворена Афродита млеко за тело од ванила миризливи свеќи со цимет кајсии нова облека тукушто распакувана
Најмногу го сакам мирисот на моето семејство Мирисот на: Ароматична свеќа од ванила, портокал, јаболко и цимет Кафе Салеп Нане, камилица, лаванда Печени костени Печени пченки Море Креми за сончање на Блек ап Кога врне снег/дожд Чист воздух на планина
Најмногу го сакам мирисот на : -Бензин -Уфо лепак -Нова книга -Ванила - И последно, но за мене најспецијално...мирисот на мами моја
- свежо испечен леб - нова книга - нафтени деривати - чиста постелнина - мирисот на ќерка ми - мирисот на мајка ми - мирисот на мм
Го сакам мирисот на свежо косена трева. Го сакам мирисот на чај од јаболко и цимет. Го сакам мирисот на морето. Го сакам мирисот на бензин и лепак. ... И за крај го обожавам неговиот мирис, би можела да го мирисам со часови.