Мирисот на дома Мирисот на есен (кога воздухот станува поладен и се прават зимници ) Мирисот на езерото во утринските часови Мирисот на портокал Мирисот на парфемот Спотлајт (какви спомени ми буди ) Мирисот на бензин, лепак и маркери Мирисот на омекшувач Мирисот во библиотека
Мирисот на езеро или море Мирисот на дожд Мирисот на пица, скара Мирисот на јагода Мирисот на портокал Мирисот на чоколадно млеко Мирисот на сок од боровница Мирисот на парфемот литл блек дрес Мирисот на лосионот за тело од кокос и папаја Мирисот на лаванда Мирисот на липа Мирисот на омекнувач ленор (особено на лилјаковиот) и сигурно има уште ама не ми текнува во моментот
Го сакам миризот на било каков машки парфем Го сакам миризот на нафталин Го сакам миризот на дожд Го сакам миризот на лепак Го сакам миризот на бензин Го сакам миризот на цвекиња
Јас го сакам мирисот на свежа косена треба Го сакам мирисот откако ќе преврне дождот Го сакам мирисот на морето Го сакам мирисот на јагоди Го сакам мирисот на некои убави колачи што се печат!
Го сакам мирисот на лакот.. Го сакам мирисот на бензинот .... Го сакам мирисот на лепакот.. Го сакам мирисот на на морето... Го сакам мирисот на пица...
Мирисот на есен (ајвар, зимници ...) Мирисот на Lenor (плавиот ) Мирисот на дечко ми Мирисот на пица Мирисот на цвеќенцињата на балкон Мирисот на Fruttini - Milky Orange
Го сакам мирисот на топло чоколадо. Го обожавам неговиот мирис. Го сакам мирисот на тато наутро кога е свежо бричен. Спојлер
мирисот на свежо купена книга мирисот на бензин мирисот на чоколадо мирисот на скара мирисот на мастилото мирисот на парфемот Коко Шанел Мадмуазел мирисот на пинџур со лук мирисот на печено лебче на скара мирисот на Нивеа Хепи деодорантот мирисот на нови патики
мирисот на воздухот после голема бура дожд.. мирисот на утрото.. мирисот на лепче што се пече во фурна мирисот на плажата мирисот на лилаковиот ленор мирисот на трските за на плажа...
Го сакам мирисот на: - Милка чоколадо - машкиот парфем Diable Bleu - маслиново дрво - мојот нов гел за туширање To be continued...
Го сакам мирисот на бензинот,течен лепак,пастите,новите книги,јоргованот,кафето,незаменливиот One million,тазе печена пита/леб
го сакам мирисот на свежо косена трева (кој е убиствен за мене) го сакам мирисот на сцената го сакам мирисот на тазе прани чаршафи го сакам мирисот на нова книга го сакам мирисот на млекото го сакам мирисот на печено лебче го сакам мирисот на ружите го сакам мирисот на стеблото на доматот го сакам мирисот на соматоглог го сакам мирисот на јод го сакам мирисот на развиени ренгенски слики ...............................
Го сакам мирисот на: лаванда печени ореви и лешници ванила бекутан и блек ап кокос нова книга кафе липа....
На домашен ручек што се готви На мојот парфем На бебенца На чај од јаболко и цимет и зелен чај На чисти чаршафи На воздухот во 4 саат сабајле
Го сакам мирисот на: -кожата на мојот дечко -бебињата -јасминот -погача со сода (додека се пече) -печено јагнешко -нови книги