Здраво девојки! Кога почнуваат со работа студентски прашања на ГФ? Итно му треба оваа информација на еден мој познаник.
Уплатницата за административна такса? Би требало пред да се уписите. Веројатно од понеделник т.е. утре. Можете да проверите на телефон да се јавите таму.
Uplatnica ima popolneto na krajot na elektornskata prijava so licnite podatoci na toj sto ja popolnuval prijata samo klikni generiraj uplatnica i prepisi
Se zapisav na geodezija... moze nekoj da mi pomogne koj predmeti od izbornite da gi izberam... nekoj postar student ??
Имаше едни предмети нешто како Информатика, Web дизајн ... По муабетите од познаници запишани на Геодезија знам дека им беа полесни.
Теориска механика, Физика, Нацртна геометрија или Основи на електроника? Што ќе одберете? П.С. Нацртна не е задолжителен?
Не, не е задолжителен нацртна. Ама ако ме слушате мене да го одберете. Омилен предмет ми беше и да можам уште 100 пати ќе го запишам Учат од англиска литература - 2 книги се, изработуваат семинарски на крај. Полагаат испит од тие книги, нема мислам колоквиуми.
Ve molam,moze li nekoj da mi kazhe zoshto nemozam da gi zapisham predmetite na iknow sistemot shto treba da gi polagam na gradezen fakultet za zimski semestar(prv ciklus na studii) za brucosi
Dali nekoj znae osnovi na elektronika kako se polaga dali od prasanja samo se uci kako sto bilo do pred dve godini ili od lani e nesto smeneto?
Во рамките на табот (картичката) Плаќање да ја запишат сумата што ја уплатиле и датумот на уплата. Каде се наоѓа ова