Додека памтам да пишам после ке заборавам а и мене ко подсетник ми стојат тука внатрешно малтерисување на ѕидови е 6 е од квадрат за работна рака матерјал башка
Имав прилика да видам и влезам во една во време на изградба Ѓубре ем скапо ем неквалитетно до бескрај Гради тврда градба
Fizicko lice kako investitor, koe ima dobieno odobrenie za rekonstrukcija na objekt - kukja, kolku vreme ima vaznost istoto odobrenie za da pocne so gradeznite raboti
Некој што планира да гради во блиска иднина, и што има прашувано за цена за карабина или до клуч на рака, ако може да сподели за цена? Или евентуално да препорачате фирми, и како им се цените?
Zdravo Me interesira vo vrska so ovie ponudive za 200 evra od kvadrat za karabina Vo tie 200 evra vleguva i krovot Znaci za kukja od 100kvadrati so se krov bi kostalo 20 000 evra Ili posebno se doplaka za krov
Колку би чинело градба на куќа на два спрата, само карабина, околу 100кв спрат? Плац имаме, одвод/довод, исто, и струја само приклучок треба. Исто и временски колку би фатило да се заврши ѕидањето?
Здраво. Дали знаете или имате искуство дали е можно доколку земам станбен кредит за градење куќа истата да ја градам сама (да си наоѓам посебно сама мајстори кои ми одговараат) или пак мора тоа да биде изведувано со градежна фирма.
Колку време се чека за одобрение за реконструкција на објект/куќа? Дадовме документи во Ск пред 3 недели ама еве нема уште одговор.
Здраво Да прашам дали некоја од членките сака да купиме плац по пола во околината на лисиче горно долно село лисиче ни требаат 200 квадрати за градење на монтажна куќа
Здраво, сакаме да кренеме втор спрат. Дали некој може да ми ја објасни целата процедура чекор по чекор. Што прво треба да правиме? Дозвола за градба?
Сакаме да изградиме куќа е сега ме интересира за 80 квадрати колку одприлика би била цената, на едно место прашавме цената беше 70000евра некако многу ми се виде скапо
До клуч на рака? Рачунај многу е поскпено се. Ама клуч на рака е негде до 400 евра . Распрашај се и на други места.