Мислам дека ова е обична тревичка, ако не грешам. Дали во цвеќара можам да најдам вакви засадени? Низ мојава населба не најдов... Ако сакам да си засадам сама, семе каде можам да купам?
Dali znaete kade se prodava komplet pernicinja za stolcinja so carsaf za masa? sakam da bidat ist dizajn. vo Fabres seuste gi nemat dobieno
Vaka imam mala gradina sega za sega ima smokvi 2 vnatre i 1 cveke so pojma nemam kako se vika,i drugiot del e samo treva,sakam da go dekoriram nekako poso mi se zdosadi taka prazno ,dali ke moze nekolku ideee za mala gradina ,posho ovie drugive so gi imate kolku cela kuca se
Се е до личниот вкус и до она што ти очекуваш од дворот. Можеш да го исполниш со цвеќиња, да одбериш неколку поидржливи видови кои цветаат во различни периоди и од наредната пролет да имаш веќе расцветано дворче. Можеш да засадиш зимзелени грмушки, украсни треви, можиш да направиш камењар, со чувар куќи, лаванда можеби и сл. растенија. Имаш многу, многу избор.
Јас, за жал, немам убава градина, само обичен двор, но затоа во иднина кога ќе се омажам дефинитивно ќе имам градина која убаво ќе ја уредувам.
Прво сакам да кажам браво за темава, и еве неколку идеи и од мене,јас ги обожавам и ги сакам цвеќињата многу,и сега летово сакам нешто да направам од ова што го постирав.
https://www.facebook.com/IdejeZaDvorista/?fref=nf овде имате многу идеи за уредување јас веке некое време ја листам страницава и сигурно ке направам пролетва нешто интересно во дворот.Има многу лесни трикови и совети за разубавување па имам голема инспирација.
Девојки, сакам да засадам рози во дворот, но од оние кои растат како грмушка. Знае ли некој кога и како да ги засадам и дали има некој посебен вид кои би можеле да ми го препорачате?
Дали знаете каде би можела да купам Бонсаи дрвце, и која е цената од прилика? Исто и пченична трева, форумџиката погоре имаше пишано