Гради или Задник Убаво тело со облини, гради и задник, се таман, типично женствено, кога веќе се зборува за убавината.
Гради или Задник И двете во нормални граници.Сепак,колкави ќе бидат градите одредува природата,а не ние,а дали ќе имамe цврст и стегнат задник,одлучуваме само ние.
Гради или Задник И двете сакам да бидат во нормална големина. Е сега сите сме различни и како што не создале такви ќе бидеме
Гради или Задник Со оглед на тоа што поубаво ми изгледа девојка со мали гради, гласам за задник! Ама не мислам на широк или напрчен 3 метра позади, туку на онакво мало газе, мазно и исончано Еве како на девојкиве во спојлер
Гради или Задник Гласам за добар и цврст задник градите ми се тамам,средни,не сакам баш големи гради да ми тежат,а задникот па треба да си го зацврстам
Гради или Задник Гради,бидејќи тие попрво паѓаат во очи отколку задник. Човек пристапува од напред,не од назад. Но комбинацијата гради + задник е бомбастична.Кога би имала само задник,а напред штица не ми е женствено..
Гради или Задник Јас би бирала задник. Многу поженствено го прави телото, дури и кај машките е секси убав задник.
Гради или Задник Би избрала задник бидеќи големи гради баш не обожавам, чупина со големи гради не ми се ни малку женствени ми се дури и нападни.
Гради или Задник И јас сум за задник . Некако не сум баш обожавател на големите гради. Добро не ни ептен рамна, ама не сакам преголеми гради . Штета што некако обратно поседувам .