Гради или Задник Интересна работа со овие одговориве. Тука сите за задник, ал' кад видиш сите за зголемување на градите размислуваат/делуваат. Инчрастинг.
Гради или Задник Море јас сум за гради,задникот ми е добар ама отсекогаш сум сакала малце поголеми гради,сега кога ослабнев скоро и да ги немам
Гради или Задник И од двете по 50% па мислам дека би одбрала задник, зошто градите кад тад ќе си дојдат со мајчинството
Гради или Задник Задник, дефинитивно. Џабе гради, кога наместо задник нозете од половината ќе почнуваат. Грдо!
Гради или Задник задник имам и тоа доста голем и тртлест али гради немам!дали некој знае од што растат гради имам слушнато дека растат од пивски квасец дали има некој пробано да ми каже имам големи комплекси со дури и кога имам секс не се соблекувам горе
Гради или Задник и двете е убаво да се имаат не иде едно без друго али кога би морала да бирам-ЗАДНИК се разбира!!
Гради или Задник Ха! Проста математика! Сите сакаат поголеми гради, оти ги немаат. А задник по се изгледа имаат, па овде си кажуваат демек задник било поубаво. Нарциси сте, до една
Гради или Задник Двете дефинитивно, што ако имам задник кога неможам да обчечам топче, или некоја поотворена маица Или обратно, што ако имам гради кога од позади како даска за скокање... Јас за жал сум во првата сируација, си имам задник, така прилично океј, ама затоа гради ич..
Гради или Задник Цело е кога има се, задник, гради, нозе, начин на движење, однесување, сето тоа го формира сексипилот на девојката/жената. Од машки аспект можам да кажам дека мене лично повеќе ме привлекува секси, облесто, слатко газенце Вака нешто Спојлер
Гради или Задник Зошто сум дебела имам и гради и задник. Мислам дека би било подобро гради, бидејќи ме нервира задников не можам панталони да си најдам. Спојлер Да не е заинтересиран некој продавам по екстра цена?
Гради или Задник Задник си е задник.. Ем затоа што секоја девојка може да го направи со вежби ем затоа што попривлечна ја прави девојката. Нема потреба од некои големи гради за кога ќе бидеме стари да бидеме свалени нанапред. Јас бев во тешка депресија поради моите гради, затоа што многу ми се мали, но се соочив со фактите и сепак мислам дека повеќе личи поголем задник-мали гради отколку големи гради-мал задник затоа што така е се фрлено нанапред.. Со ова несакам да навредам никој затоа што и за големите и виснати гради има спас со вежби да се направат одлични. НАУЧЕТЕ ДА СЕ САКАТЕ ДЕВОЈКИ! НЕМА НИШТО ПОУБАВО ОД ТОА ВИЕ ДА СЕ ЗАСАКАТЕ ТАКВИ КАКВИ ШТО СТЕ. ПС: Имам слушнато дека градите со текот на времето колку и да сте стари се зголемуваат, но не сум сигурна.