Гради или Задник ДЕфинитивно задник, многу е поубаво да имаш поголем и цврст задник, и моментално работам на тоа.. Ааа градите можат да пораснат со забременувањето..
Гради или Задник Од машка гледна точка почитувам девојка што знае да се носи со она што го поседува .Да не изиграва кловн и да не прави нешто што не и доликува како личност .Некако неможам да ги поднесам девојките што истакнуваат деколте и незнаат да се носат со тоа па за жал изгледаат како подвижна млекара , или кога ке се натегнат во тесни хеланки или фармерки а позадиона како два листа изгужвана нова македонија :geek: ,честа глетка на позадина на гз е мавнат со пегла а се истакнува-испрчува како најпровокативното нешто .
Гради или Задник Најубаво е и двете ама ако веке морам да бирам ГРАДИ, секако. Задникот никој не ти го гледа ни кога седиш ни па кога одиш со некого заедно. За ужување во секс иде до израз само во позите одпозади. Од друга страна девојка со убаво гради, јас не можам во очи да ја гледам а не па машко да е
Гради или Задник Претпоставувам задник Стварно убаво изгледаат поголемки гради, побујно деколте... Ама некако повеќе сум за поголемо газе
Гради или Задник Дефинитивно се по секси градите на една жена ( не големи ) .Ова со задник ми асоцра на ]