А ја бркови кај маж највеке мразам , ме потсеќаат на стари луѓе , евентуално на турски таксисти или не знам рибари , сељаци и тако даље , млад човек со бркови не можам да замислам а и на старите не ми се допаѓа кога носат . Да не должам јас би избрала мозок ама пошто сега не е тоа тема на разговор веројатно од двете во убава форма и солидна не претерана големина . Иако најголем фетиш ми е добро стегнато , топчесто ,убаво обликувано навежбано женско газе Имам лајкнато милиони групи за чучњеви , фитнес модели и така натаму и секој ден манијачам стегнати газиња
Јас па имам голем задник ,а засега мали гради. Искрено јас би одбрала задник. Тоа е мој избор,секој има право на свој избор.
Ако морам да бирам би одбрала гради, но не преголеми, туку онака доволно големки а не како јајце на око
И двете.Но сметам дека задник е подобро бидејќи гради со пополнет прслук би се истакнале макар и да се мали,а за задник што ќе користиш хм o.O
Жена без убав г'з и големи гради, е исто како јакна без џебови-нема каде да ги ставиш рацете Го прочитав ова пред некое време и ме изнаесмеа. Иначе гради, сакам поголеми
Јас би избрала гради,не поради причина нешто момчиња, туку поради причина што тоа го прави женското тело позгодно,посовршено,пооформено и покомплетно.Но секако несакам огромни гради туку просечна големина според мојата возраст.
И гради и задник, но паметот и карактерот пред се’ (иако повеќето машки гледаат само гради и задник-.-).
И гради и задник јас мислам дека сепак најдобро е и од двете по малце да си бидеш нормална .Не од едното аууу а од другото нишо ...