Пааа незнам имам доволно нормални гради за мои години а и задникот ми е оформен убаво така да ако би бирала меѓу задник и гради би избрала гради али не препрепреголеми
Znaci imam golemi gradi a i nemozam da se pokazal od zadnikot no sepak bi izbrala zadnik zatoa sto mnogu e glupo kogas imas golemi gradi ima mnogu raboti sto nemozes da gi pravis koga imas golemi gradi :/
Задникот треба да е прилично мал. Битна е неговата затегнатост. Не знам од кај излезе оваа мода на дебелогазести девојки. Ко шатки изгледаат. Задникот многу лесно може да се затегне, мали гради што сакаш прај им нема да пораснат
Што не можеш да правиш кога имаш големи гради бе? Една другарка вика дека може да си ја одмора раката од пијачката на гради
Haha i jas sum ista. Ama sega sum trudna pa malku prknaa. Se nadevam kje ostanat i posle. Taka vikaat lugjevo. Uteha ete
Не сум ти јас некој голем љубител на големи гради ниту пак на голем задник, многу поважен ми е ликот, али тие што ги имаат овие атрибути, нека не се секираат , има дечки кои ќе ги сакаат такви какви што се.