Штo грaдници се тoa, некoи штo немaaт грaди преку -зa нoќ oдимувaaт и се нa кoрсет.. Сте кoристиле? И јaс имaм пуш aп,aмa нaјверoјaтнo не е тoa тoa
Ме потсети на моите купачи од Лиска, купени во трета година средно, значи пред 15 години, а престанав да ги носам пред 2-3 не зашто нешто им се случи, туку станаа демоде Од Лиска имам позитивно искуство со прслук за доење на кој буквално маста му ја извадив и не може да се мери со ни еден друг од другиве продавници. Здравје, во наредна прилика ќе си купам и еден пуш ап од Лиска, дефинитивно вредат. Јас купувам од Голден Поинт и сум презадоволна и од нивниот квалитет, а цените се поприступачни (околу 800-1200). Ластиците не попуштаат и после многу години, жици не излегуваат а редовно ги перам во машина. Првиот ми е купен пред 5-6 години и уште го носам.
NBB градници, од каде купувате? Каде ги има во Скопје?? Како јас тоа не сум ги видела...имено..и кас припаѓам во групата на "проблематични" ... носам D корпа 80 број..што за млада девојка е голем проблем...замислете да не можете број да си најдете.. или некое убаво шаренко...ахх... вечна болка ќе ми бидат
@male некои модели има во продавниците на Сара Фешн. Инаку на поминување видов дека имаат продавница кај Рекорд, поточно кога одиш од порта Македонија (баш од таа страна) накај Рекорд. На излогот го имаше логото на NBB, а не влегов од кои модели имаат. Па ако одиш пиши каков избор има. Кога веќе сум кај Сара Фешн, овие градници ми изгледаат удобни, цената им е 670 денари (на страната така пишува), па ме интересира дали се квалитетни? Cotonella Спојлер
Фала многу, се сетив на која продавница ми зборуваш...ќе појдам утре да видам. Инаку, јас за овој модел од сара фешн, не сум ни размислила..премногу слаб ми изгледа за да ме додржи... За секој ден си купувам од Xintima во Буњаковец..но имаат и во ГТЦ и Бисер... имаат модели и поевтини и поскапи... но навистина ми се погодени
Го имам (мислам дека е) истиот, исто од сара фешн, 800 ден го земав пред 2 години можеби. За удобен удобен е, ама некако мислм дека се поотпушти. Јас носам најмала корпа, и некако сега ми е лабав. за зимно време е ок, ама за преку лето не е стабилен
Ова ме потсека на ова: Со D си среќна. Јас носам 80ка G. Последниот пат H земав. Во Liska само минимајзер можат да ми понудат. Ги имам последните 2 варијанти на минимајзерот и сум крајно не задоволна. Триумф ми се многу скапи.
Минатата недела бев во продавницата што ја објаснив погоре, до Венеција...барајќи D наидов и на G (за H не сум сигурна). Овие поголемиве корпи им се над 500 денари... јас си купив D али фишбан, 590 денари и за мое изненадување одличен е .. удобен а сепак цврст, наспроти досегашното мислење кое го имав дека без корпа неможам да опстанам дефинитивно продавачката успеа да ме 'убеди' сепак да пробам и беше во право... изгледа секси, а е преудобно и згора на тоа не ми ги експонира градите како вообичаените градници ( го мразам моментот на ц.цки до брада) е толку..не ја полнам веќе темава
Што да правам, имам проблем, многу често само што ќе го облечам градникот, знае да се извади прерамката, ужасно ме нервира од позади се вади и морам да го соблекувам, да ја местам прерамката, па повторно да го облечам.
Има ли поголеми ??? Значи цеел живот мака мачам да си најдам прслук што ми е баш точен со овие гоолеми гради ...за купаќи пак што правам хаха земам два пара едниот 3-4 броја поголем од другиот и ги сменам со горниот и долен дел... па сигурно ќе се најде некоја со мали гради, а голем задник и ќе го купи другиот Има ли рефке 130 ?
Prvo da te izraduvam,sigurna sum deka 130 ne nosis.Vo Liska tolku ubavi t.e. udobni modeli ke ti najdat ,zatvoreni korpi ,sto ke se otkazes od site ostanati marki gradnici. Edinstveno sto ne mi se dopaga e sto golemite vroevi se mnogu babinski tip..bez cipka..bez ukrasi..
Минатиот месец си купив 125- кнап мал ми е :/ продавачката рече дека 130 потрошен бил, но дека тој би ми одговарал...па сега незнам, можеби бројчињата зависат од фирмата...
Јас мислев дека носам 105 (од МББ ) ама испадна дека само корпата треба да е Д (позатворена) и дека од толкава големина нема потреба
А јас се радував кога почнав 90 да носам после пораѓај. Ооо кутра јас. Инаку никако не си ги погодив корпите и да не ме стега на телото. Уткам нешто.