Градници

Дискусија во 'Мода и стил' започната од ana-sweet, 13 октомври 2011.

1. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    6.587
    @Winter Lady 130 е број за жените кои имаат ширина на грбот.
    стандартните градници по пазарите одат до 115, некои модели до 120, ама 130 тие се само специјални серии.
    со среќа @mama89, мислев дека само јас голем проблем, ама изгледа jet to come...

На mama89 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Од секогаш имав големи гради но 115 носев...есега дојам и 130 :/

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    6.587
    @mama89 ме плашиш. сега носам H корпа, кога ќе имам деца изгледа рачно ќе си шијам градници :D

На Lolo5, Espadrila, Тина Фрутина и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Тина Фрутина

Тина Фрутина Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    15
    А од каде си купуваш градници? И јас сум на мака само по порачка или од Лиска ама сум ограничена со избор знаеш како е ;)

5. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    6.587
    Ова прашање го обожам, бидејќи само јас си знам. :|
    Ретко си купувам градници, ем заради цената, ем заради тоа што ретко наоѓам во Мкд.
    70 евриња кога ќе дадеш за градник, а патките на нозете ти се 1200 денари, е тоа е тоа :rofl:

Лиска имаа минимајзери, ама некако моделите не ми одговараат, и се откажав од нив.
    Сега сум на Triumph единствено овие ги знам во мкд, ама Скопје се. Јас сум лоцирана во мало гратче, кај нас нема за мене :(
    Esprit(овие од Словенија ги најдов), Freya(oд Usa ги порачав), Suwen(директ од Истанбул) и си ги чувам како очите, бидејќи навистина не знам што да правам следно.:|

Male ми препорачи да одам во Xintima во Скопје. Ако имаш прилика провери таму, јас на наредна прилика во Скопје секако ќе одам. Очајна сум за нов градник :sweat:

6. Тина Фрутина

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    15
    А се ми е јасно јас сум Ф од Германија и од Турција нарачувам а од Лиска само 2 вида ми се ок. Следно одење за Скопје ќе барам од овие што ми ги препорача се надевам дека ќе ги најдам и јас не сум од Скопје. Сознанија за локации? :)8)

7. Momichka

Momichka Популарен член

Се зачлени на:
    9 март 2012
    Пораки:
    2.086
    Допаѓања:
    6.587
    Имаат одлично видео, и ги објаснуваат локациите.

Ама лиска многу им падна квалитетот. 2006 земав еден модел Умбре или така нешто се викаше, одеше до F. Прекрасен модел. Потоа го прекинаа и само минимајзери имаат :(
    Сега сум G/H и минимајзерите им се слаби. За месец дена ми си кинат железињата. Е толку пари да давам и пак да ги шијам, нема смисла. :(

8. Тина Фрутина

Се зачлени на:
    23 февруари 2016
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    15
    Мноооогу ти благодарам за информациите, инаку го приметив и јас истото со лискините градници башка што избор за помали имаат боли глава а ние како греотки со најсмотаните бабински мораме да се задоволиме и после толку дадени пари ги шиеме. Инаку за одржавање јас ги менам секој ден за да им се врати ластикот во првобитна форма са не попушти брзо и да не се развлекува.
    Фала уште еднаш за инфото ако успеам да отидам пред тебе ќе те известам што и како има. ;)

На Espadrila и Momichka им се допаѓа ова.
  9. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    На сите ми се вадат рамките,ги мразам тие поголемите потполнети,нема некој градник од кој не ми се извадиле железата,понекогаш дури тоа додека се скине ме боцка на градата :rofl: ,кој од кој понеквалитетен ми се.А не ги купувам некои многу евтини,мислам нормална цена за еден градник.:P Ме нервираат кога излегувам надвор,па сакам не сакам,морам да носам.Кога се враќам од некаде,ги соблекувам.Купувам со корпи,значи поевтини марки,а за бои бела,црна,розова,плава,посветли нијанси.

10. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Нема правило дека мора да носиш :)

11. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Ама маче,ништо не е задолжителна,а правилата може да се прекршат.
    Не ми се баш мали градите и па глупо ми е да одам така.Ги купувам поевтини марки,па толку им е и квалитетот.Инаку да имав мали гради ќе си купев беби дол со корпи и ич немаше да ми биде гајле.(hollest)

На Kitten и Petar80 им се допаѓа ова.
  12. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    Бејби дол со корпи ? де постирај го да видам. Знаеш и јас така мислев како тебе, дека имам големи гради и дека од бејбидолот де спортските градници ке ми се спуштени градите и мал ќе ми е, нема да ми биде удобно.Ама од лани почнав да носам некогаш.Зависи како, повеќе по дома си носам, ама и не се приметува и да отидеш до некаде.Купи си.
    Јас носам градник 105-110.А од овие XL.

На sugarlips, referentka и Petar80 им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Од каде купуваш градници.
    Ај кажете некое чаре а да не е Лиска...
    Не друго туку многу бабински ми се овие големите броеви

На sugarlips и Petar80 им се допаѓа ова.
  14. sugarlips

sugarlips Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    672
    Допаѓања:
    761
    Кога ми беа помали носев таков.Е слика не можам да ти најдам.
    :?:
    За да носам пак бејбидол,се сомневам дека ќе ми ги држи,дека пак се движиш,дури понекогаш и на градниците може да се откопча некоја рамка,па...Ќе купам барем кога сум дома да го носам,не знам дали ќе се познава,малку е незгодно при излегување(може да те оцрта).
    :wasntme:

Последна измена: 2 март 2016
  15. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2012
    Пораки:
    1.544
    Допаѓања:
    11.928
    Ај вака да си прашам за помош, каде да најдам убави и квалитетни спортски градници?
    И како одат броевите? :?:
    Обичен градник можам 80B.

16. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Јас голема мака си имам со ова. Смрт ми е ко ќе треба да купувам. Во обемот сум буквално најситна и ми е точна најмалата големина, но градите ми се големи за најмалите корпи. Ако ми се точни корпите назад ме бери уште еднаш да се пикнам, ако ми е точен назад напред слабо. И ексик. Во последно ги шијам назад. Земам во корпите точни и баба ми ми ги подшива. И тоа е тоа.

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.809
    И јас сум иста ситуација - имам многу тесен обем и 75Б ми е идеален, но корпите ми се тесни.
    Најверојатно следен пат ќе треба да пробам 75Ц, иако мислам дека тие корпи ќе ми бидат...широки. :lol:

На s1a1n1d1r1a1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362

Годи ги корпите. Назад ќе го подстесниш... Ако не ти се погодени корпите џабе градникот...

19. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Јас пак имам средни накај мали и понекогаш не носам :)
    Незнам колку си возрасна, но кога си млада се поцврсти градите па дури и поголемите изгледаат Ок во маичка без прслук ;)

На sugarlips му/ѝ се допаѓа ова.
  20. praski4e

praski4e Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2010
    Пораки:
    1.043
    Допаѓања:
    1.206
    Драги феминки ајде малце помош каде да најдам градник што се откопчува од напред одамна барам :)