@praski4e такви имаш во Women'secret , баш пред некој ден ги гледав во Сити мол. Новата колекција е oколу 1400 - 1500, а имаше еднобојни со 50 % попуст (крем, црни и бели) но помали броеви само и беа околу 800 - 900.
Би требало да има во сите продавници каде што се продава долна облека. И јас пред некое време барав ваков, но не го зедов затоа што не ми одговараше, а цената му беше околу 600 - 700 денари.
Секаде кај што се продава долна облаека. Јас имам од NBB го зедов од сара фешн, на цена не се сеќавам а има и џамбо, таму е околу 300 ден. И нема врска дали бил некој бренд или не. Сите вакви градници се исти. И исто трае лепењето на сите.
Секогаш имам проблем кога купувам и затоа имам по неколку од два модели. Многу сум тесна во обем, а ми треба поголема корпа. Ако знаете кај има избор на 75Ц по пристојна цена пишете.
Mene gradive mi porasnaa i starite gradnici mi stanaa tesni, dali eden ili dva mi se upotreblivi sega. Trebashe ushte pred podolgo vreme da se iznakupuvam novi, ama se naviknav bez gradnik i mi se uarni vaka
Jас обично купувам градници од битпазар кој се по 200/300 денари и мене ми се супер ,бидејќи имам накај 20 градници и ги менувам често и сите ми се како нови и задоволна сум од квалитетот.
Се мерев, се мерев и се измерив. По амерички стандарди сум 44С а во европски превод 100D. Дајте идеа каде да барам нешто вакво (удобно, не ми требаат чипки, само да е сунгересто малце) и да е по нормална цена, не 50 евра Благодарам
Јас купив многу убав градник во Sara Fashion, баш на него пишува US величина 44. Памучен е и многу пријатен за носење, чини 290 денари. Сив е по боја, а има и бел, црн и кремаст.
Каде да најдам убави градници за мали гради (поточно 75А т.е. 34А). Каде и да влезам во продавниците за долна облека, прво прашувам „Дали продавате корпа А“ и секогаш одговорот е не. Барам најобична корпа, без полнење и никако пуш-ап, идеално би било да е пола корпа (demi-bra, еве подоле и слики) и да е таа корпа, бидејќи дури и Б корпа кога пробувам горе ми е празно. Значи како погоре овој светло розевиот прслук, пола корпа да има, а не ваква целосна корпа како на синиот
И јас го имам потполно истиот проблем, кога и да влезам во продавница ги немаат броевите 75-80 C, D корпа, а ако не се тие корпи во грбот ми се прешироки. Во Lisca единствено по порачка ми кажаа од каталог да си одберам модел, но јас би да пробам баш бидејќи сум проблематична...
Nemozam da si najdam soodveten gradnik.od sekakov model mi izleguvaat gradite,kako 4 cicki da imam,grozno mi e.aman veke.dajte vi se molam nekoj predlog za kvaliteten gradnik za gilemi gradi a da gi drze vnatrw da ne gi dvoi,i da e poska,ne mi e problem ako e kako sto mi treba.problemot e sto nemam poim kakov model da baram veke.dajte mi nekoj predlog pleass!!
Во Лиска побарај го моделот Сабина. 1400 денари е. Не е многу убав на изглед, ама убаво ги држи и обликува градите.
Ист проблем си имам... знам како ти е.. Е ова е решението ако сакаш да ти бидат внатре.. Ама сеа на горештиниве уште ова ти фали... Незнам што веќе да пробам и мене ми е преку глава.
Sega ke proveram na net kakov e,ovde nemozam da najdam od liska,pa sega koga ke bidam vo mk bas ke im gi zirnam modelite.ti blagodaram