Градници

Discussion in 'Мода и стил' started by ana-sweet, Oct 13, 2011.

1. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Не си единствена. Јас отсекогаш си имав мали и цврсти гради и ми се случуваше да шетам без градник а откако почнав да вежбам скроз ми се изгубија, па сега и да сакам немам потреба да носам. :D А и поудобно ми е вака. :angel:

Lolo5 and ♡BuBaLe♡ like this.
  2. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Нема каде да бегаат, ама на жештиниве не би ти препорачала да носиш ваков... :?: Иначе многу е удобен само напред цицките како шпиц изгледаат.. (facepalm) Имам ист ваков, целиот е од чипка, не е удобен толку ама поубава форма дава... [​IMG]

Girl-Rabbit and bella.s like this.
  3. CinnamonBambi

CinnamonBambi Истакнат член

Женски, каде да најдам прслук за мали гради што може без прерамки да се носи (значи со таа силиконската трака што го држи обемот), а да не ги прави како топки градите?
    Имам и од НББ и од Екстреме Интимо земено 2 такви, најмалата корпа за тие ми рекоа дека е корпа Б (а јас носам А) и толку смешно изгледаат зошто корпата е ептен тврда и отскокнува како рид.

4. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

На тезга на бит пазар провери, има голем избор, можеби ќе најдеш.. Јас нарачувам од интернет бидејќи тука неможам да најдам градник кој ми одговара ни од продавница ни од тезга... ;( http://www.brasnthings.com/

5. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Јас мака си мачам кога се градници во прашање.
    Имам големи гради, 95D корпа, а во обем ми требаат помали, па секогаш или корпите ми доаѓаат мали па градите ми „претекуваат“, или се корпите големи па има место за уште еден пар гради да се напика, или градникот во обем ми е голем па воопшто не е затегнат, па де фишбаните излегуваат и ме бодат, хаос. Купувам од пазар од тезга, и обично ми држат по месец-два пред да се опуштат ластиците па морам да барам нови. И никогаш не можам да најдам некои убави, за големи гради изборот е сведен на бели, крем или црни вреќи и ништо повеќе. :headbang:
    И гледам многу девојки како се жалат дека би сакале поголеми гради, а јас толку ги мразам што озбилно размислувам за операција за нивно смалување.

Maca_<3 likes this.
  6. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Знам какви проблеми имаш... со истите се соочувам, јас 32DD (70F) носам.... Не би ти препорачала операција за смалување на гради, викаат дека е опасно и се добива рак... биди горда на тоа што го имаш.. :)

7. MagsDestiny

Медицинско лице сум, знам со кои опасности би се соочила, тоа за ракот е само мит. Знам дека треба да го сакаме она што ни го дала мајка природа, па сепак, ми ја намалуваат самодовербата и се чувствувам непријатно во своја кожа. Да не зборуваме плус околу проблемиве што не можеме нормални и убави градници да си најдеме (спортски пак не станува ни збор)...

8. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Мајками сакаше да прави операција за смалување на гради ама не ја направи пошто сите и викаа рак се добивало ко демек... Ама сепак мислам дека мајка природа не дала такви и такви да си се прифатиме... знам дека ти е непријатно, истите проблеми ги имам, неможам еден градник како што треба да најдам.. ама тоа е..

9. LadyR

LadyR Популарен член

Кој има користено вакви градници ако може да каже искуство? Дали стојат цврсто залепени, колку време се користат? И дали барем малку ги подигаат градите?

Attached Files:

10. Oleeenka

Oleeenka Популарен член

Јас имам многу лошо искуство. Земав пред месец дена ваков градник за на свадба, носев фустан со отворен грб. Од играње градите ми се испотија и силиконот се одлепи. Значи на минимална влажност се одлепуваат. Ги извадив и без градник бев повеќе од пола свадба. За џабе фрлени 600 денари.

Girl-Rabbit and LadyR like this.
  11. trixy

trixy Истакнат член

Каде да најдам bralette во Скопје?Пожелно чипкаст но непроѕирен.

image.jpeg image.jpeg

12. Catnight

Catnight Истакнат член

Градник на овој пекол? Неможам гаќите што ги носам да ги трпам не градник да ставам. А и онака нема што да скријам, мали се можат секако да се приберат.:$

КикиМаус likes this.
  13. MagsDestiny

Не знаев каде на друго место да го ставам прашањево, можеби тука е малку off-topic, можеби не, но дали некоја би знаела да ми каже каде низ Скопјево можам да најдам квалитетен спортски градник за големи гради? Ги прочешлав буквално сите продавници за спортска опрема, и никаде не најдов бројче кое бар приближно ми одговарало, а не можам да чекам да нарачувам од интернет зошто ми треба итно. :?:

14. Macadamia

Macadamia Активен член

Има убави во Women's Secret , само што цените им се посолени :)

15. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Феминки каде можам да најдам чипкан градник ? Во ГТЦ барав ама немаат таков, само чипка одоколу има мене ми треба целиот од чипка да биде. :nod:

16. Doris123

Doris123 Истакнат член

http://sarafashion.mk/index.php?route=product/product&path=127&product_id=866
    Вака нешто сакаш?

Sunnny likes this.
  17. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Doris123 likes this.
  18. Doris123

Doris123 Истакнат член

И јас барав поголеми броеви ама немаше..
    Си имаме проблем ние со поголеми гради :D

Arjanit2021 likes this.
  19. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Лелеее маки си мачам, никако да најдам удобен и точен градник.. никако.... дека нарачував од интернет, никогаш немам купен од тука и не се исти броевите и неможам да се снајдам.... 32DD носам :(

Arjanit2021 and Doris123 like this.
  20. MagsDestiny

И јас имам мака со наоѓање на точен број зошто гради имам големи (95 D), а во ребрата во обем сум тесна, па никако не ми се погодува. По продавнициве досега ништо што имам купено не ми е точно, исто како да не носам градник. Сосема случајно на една единствена тезга на Зелен Пазар најдов градник кој за промена ми е таман, и во корпата и во обемот. Празна корпа е, исецело е чипкан, и овозможува добра потпора. Ако си од Скопје и ти, прошетај по пазарчињава, можеби ќе најдеш нешто што ќе ти е таман.

20160818_173443.jpg
    20160818_173357.jpg

Maca_<3 likes this.