1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Градници

Дискусија во 'Мода и стил' започната од ana-sweet, 13 октомври 2011.

1. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    470
    Баш ваков барам, да од Скопје сум, деновиве ќе побарам.. ти благодарам многу. :inlove:
    Исти проблеми имам во обем сум тесна а големи гради имам и никако добар градник да најдам... Инаку како да ги споредам броевиве, јас само од интернет имам нарачувано, а кога бев во ГТЦ да барам не се исти многу измешано некако бројки букви.. :( амерички мерки,европски,индиски у п.м веќе нека оди хахах. :rofl:
    На сите градници различно и незнам како да знам која е вистинската големина, мајками еден ми донесе на него 34G пишува и таман си е јас што нарачав еден 32DD ама мал ми е некако... :( А читам мислења по форумов се жалат мали гради имале, а кутрите ние, неможеме градник да си најдеме... :(

2. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.333
    Допаѓања:
    18.230
    Јас од интернет никогаш немам нарачувано, ама деновиве изгледа ќе морам зошто барав кај нас спортски градници, ама не успеав нигде да најдам точен број, а по класичниве не можам да вежбам.
    Инаку овие продавачкиве кај нас 90% врска си немаат од броеви и корпи, се случува многу често да ме убедуваат дека 95 D и 95 B се ист број, а мене во В корпа тупанициве не ми ги збира што се вели а не пак градите. :rofl:
    Побарај на пазар, мене овие ми се ептен срцкасти дека се цели чипка, ем има многу убави покласични ама и појаки, неон бои, ем убаво држат. Плус се ефтини, мислам дека беа околу 200 денари, така нешто.
    А за бројче да си пресметаш пробај овде или овде.

3. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    470
    Ти благодарам.. :inlove: И мене веднаш ми се допаднаа кога ги видов на слика. Штом се толку нема проблем јас по 1500 денари давав ама пак џабе.. Се надевам дека ќе најдам.. :inlove: ]:) :*

На MagsDestiny му/ѝ се допаѓа ова.
  4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Го има ли некој пробано минимајзерот од Lisca? Во прва прилика го купувам па што сака нека биде, не можам веќе со четири цицки да одам. :@
    И се помирив веќе оти нема да можам да носам слатки, интересни и секси градници. Господ знае што ќе се случи кога ќе родам. Уф. :@

На IvannaT му/ѝ се допаѓа ова.
  5. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.881
    Допаѓања:
    36.621
    Кога ќе го купиш сподели импресии. И јас сум на мисла да го земам. Кога го пробував во Лиска навистина имаше разлика во споредба со другите градници, ама многу скап ми беше :( (2400 ако не се лажам) Скап, не скап ќе го земам и јас. Вака не бива.

6. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    470
    Здраво женски, незнаев каде па тука ќе прашам, има некоја поврзаност со темава. :D Знае ли некоја каде можам да најдам лепенки за брадавиците, кога носам маички или фустан без градник ми се познаваат брадавиците и тоа страшно ме нервира! Благодарам однапред. :inlove: :mm:

На Lolo5, ivanceto1 и Petar80 им се допаѓа ова.
  7. alena19

alena19 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 март 2016
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    325
    Па сеа во мода е бе :D Стави си ханзаплас и лабава си ;)

На Lolo5, Maca_<3 и Petar80 им се допаѓа ова.
  8. Maca_<3

Maca_<3 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2016
    Пораки:
    150
    Допаѓања:
    470
    Хахахаха помислив и на тоа ама многу лепи тоа бе, ќе си ги откорнам брадавиците. :rofl: :rofl: :lol:

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.559
    Допаѓања:
    5.616
    Знае ли некој каде можам да најдам вакви градници?

[​IMG][​IMG]

Oвие се од H&M, но пред 2 недели бев во Прага и Стокхолм и не можев да најдам во нивните продавници..

10. twilight123

twilight123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2012
    Пораки:
    606
    Допаѓања:
    505
    Какви градници носите(со корпи или без корпи)? со корпа и фишбан
    Какви бои најчесто купувате? па бели, црни, розеви и шарени, мн сакам тие
    Дали купувате марки или од поевтините? поевтини
    Колку најмногу пари до сега сте дале за градник? па сама кога си купувам, 200-300 денари
    Кој број на корпи носите? 80-85B

На Asja му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Femiz

Femiz Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2016
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    18
    Среќни празници девојки, вака носам градник број 85 меѓутоа сум поширока во грбот и потешко наоѓам соодветен градник кој ќе ми одговара, а да не ме стега во грбот. Доколку некоја од вас знае од кај можам да најдам таков градник нека ми препорача.

На IvannaT му/ѝ се допаѓа ова.
  12. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    4.624
    85-ка што пишуваш ти е обемот на грбот, а не на градите. Градите се мерат по корпи - А, Б, Ц итн.
    Доколку 85 обем ти е мал, ќе си земеш 90-95 итн. и соодветната корпа за твоите гради.
    Пример, 80 обем, корпа Б. :)

На Femiz и referentka им се допаѓа ова.
  13. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.579
    Допаѓања:
    5.911
    Кoмплет гaќи и грaдник дo 400 денaри oд кaј дa нaјдaм?

14. ванилала

ванилала Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    1.651
    Допаѓања:
    5.234
    На пазарче

15. BellaS

BellaS Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    974
    Допаѓања:
    931
    Женски ајде малку помош. Дали овие што се силиконските може да бидат од за поголеми гради? Носам 80Ц градник, не верувам дека ќе држи ова чудо кај мене :( zsed.png

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.579
    Допаѓања:
    5.911
    Имaм јaс aмa вaкoв кo нa сликaтa,зaдoвoлнa сум е сегa кoгa се препoтиш пaѓa хх
    Рaзгледaј вo пoврaтните инфoрмaции сo слики тaму секoхaш имa и лoши и дoбри пoдaтoци зa некoј прoизвoд.

Прикачени фајлови:

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  17. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.127
    Допаѓања:
    124.446
    Малку каснам, ама нема да ти држи. Ист број носиме, џабе дадов пари за чудово. Колку смешно ми личеа( а не пак да ги држат ) (facepalm):D

На BellaS му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Panthera

Panthera Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    711
    Девојки каде да најдам ваков градник? Пред 2 години купив ваков кремаст од Х интима, предобар е, нема мрднато иако го носам постојано, нема попуштено ни прерамка ни жица мрдна. Бев пред некој ден да си купам и црн и што ќе видам, како кеса да пробувам и жицата одма излезена. И викам на продавачката дека жицата е излезена и друг да ми даде и ми вика: Немам девојче, ама нема везе жицата на сите им е излезена дека таков е прслукот, свиткан. |( Постои ли друго место каде што носат вакви?
    _6339424.jpg

19. winter flower

winter flower Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2016
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    12.214
    Претежно во сите продавници за долна облека ги има,ако си од Скопје, минатата недела видов во гтц на 1 и на 2 спрат,незнам точно како се викаа продавниците!

На Panthera му/ѝ се допаѓа ова.
  20. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.561
    Допаѓања:
    9.201
    Можеби не е за овде баш прашањево, но змаете ли каде во Скопје би можела да најдам вакво градници и да не се скапи многу? fbf741e0-577c-0134-181f-060e3e89e053.jpg d30eca00-577e-0134-5ebe-06caa2286297.jpg