Ако имаш деколте првиот дефинитивно, ги подига и ги прави поголеми. Ако имаш тесен затворен фустан, вториот. Во секој случај, и двата ги избегнувам, се собира ненормално многу пот што никогаш не мислиш дека си го имала, ама когаа се мора се трпи
Имам носено неколку пати, не се одлепува само од себе, особено при првото користење, не би требало. Ама, ако треба да се соблечеш негде после, смешки е
Дали броевите на градници на bonatti одговараат на lisca? Носам д корпа на lisca па не знам дали д корпа на bonatti би ми одговарало, а сакам online да нарачам
Феминки да ми препорачате некој градник што го носите на маички по прерамки вака за низ лето што не би ми паѓал.
Zdravo devojki, kade mozam da najdam vakov prsluk? Mi treba za kratko vreme pa zatoa dali ste videle vo nasi prodavnicki.
Ако е на лепење само од позади немој, имам сличен демек да се лепи за кожата, посебно во лето кога се потиме, слободно ќе го изгубиме. Јас еднаш го ставив и никогаш повеќе, жива глупост, џабе 1300ден лупнав.
Ми треба совет за добар градник од кој не би ми излегувале градите при наведнување. Се што имав од пред бременостите две ми е плитко сега и кога ќе се наведнам ми излегуваат градите. Инаку ми се точни, ама градите ми пораснаа и ми висат после две бебиња во рок од 3 години кои висеа на цицка 24/7. Сега носам само спортски и за доење, ама веќе планирам да прекинам доенички стаж и ми треба саглам градник кој ќе ги држи другаркиве на место. Ми треба совет од паталец