Јас овој си го имам во сите бои. Има и со корпи, ѕирни ги на страната. https://www.lisca.mk/victoria-wired-bra-with-shaped-cups.html
Ми се свиѓа како изгледа. Само ќе морам во продавница да пробам оти претходно носев 85б ама не знам сега може поголем да ми треба. Има полнети корпи и повисоко стои на градите ги прикрива убаво така?
Најдобро оди и таму пробај. Од овој има и со цврсти корпи, ама не знам дали се полнети, јас не носам такви. Продавачките таму се секогаш фини и имаат супер искуство да ти помогнат да одбереш тоа што бараш и што ќе ти стои добро. Со тек на време кога ќе ги научиш моделите, ќе можеш и преку нет да нарачуваш.
Здраво девојки, можеби е поставено претходно прашањето. Дали знаете каде можи да се купи лента за подигање на гради. Страната што продаваат на истаграм (badbunny.mk) немаат дури од 20 август можеби ќе добијаат. Па да не постои друго место што држат вакви ленти? Ви благодарам
Видов вчера во ист гејт во Тезенис си зимав долна облека и приметив дека ги имаат тие ленти и такви работи само не знам која цена се.
Провери во бонати или women's secret. Или пенти/сара фешн, еднаш таму имав доста видено. Ама зависи од колекција до колекција
А дали некој знае како поточно можам да измерам која величина да нарачам пошто евентуално ако нарачувам да не утнам со величите. А корпа најмала е?
Зависи од кај сакаш да нарачаш ќе ти дадам пример на страната на lisca имаш совет како да се измериш треба обем на гради и под гради, и спрема табела ќе видиш кое бројче ти одговара, исто и на bonatti
Провери во new Yorker, Теранова и калиопе имаа еден период, Woman's secret, synsay, bonatti, sara fashion последните две не сум видела скоро. И низ грц едни продавници за долна облека на прв спрат ама не ми текнуваат имињата никао. И евентуално маалски продавници
Јас сум пре задоволна од овој тип градници , немаат рабови , меки се , немаат жици , не се чувствуваат кога ги носиш. Ако одите ви Сара фешн ѕирнете ги https://sarafashion.club/index.php?route=product/product&product_id=731953