Тоа ти е бројот околу струкот . Буквата ти е корпата тоа се две различни работи. Корпата А е најмала додека Б е малце поголема се надевам ова би ти помогнало смс најдобро е да ги пробаш двете.
Девојки, дали би можеле да ме упатите каде да најдам градник со силиконска лента од позади и силиконски прерамки?
Имав земено од гтц поодамна од една продавница на приземје. Од страната на ДМ. Имаше и една друга продавница на прв спрат исто ГТЦ. Ама не ми текнуваат имињата. Бонати не сум видела да има. А за лиска и woman's secret не знам. Евентуално да видиш на пазар или маалски продавници. Евентуално ако ти се чека, нарачај онлине. Јас од алиекспрес земав за смешна цена одличен градник со силиконска лента позади
Točno taka site sto gi imav od sara fešn od prvoto perenje vo masina bez centrifuga izlezeni žici samo džabe frleni pari
Ќе се надоврзам исто како предходните членки. Ужасен (не)квалитет. Дури мислам на пазар да земам ќе се подобри.
Женски кај да најдам ваков прслук за под маица, сите t-shirt прслуци што ги имам после едно перење корпите излагаат нанадвор како превиткани и многу грдо личи..
Здраво, каде во Скопје може да се набават градници од конкретна словенска фирма Komet https://komet-metlika.si/ Барам специфичен модел https://komet-metlika.si/gb/bras/23-3268-non-wired-bra-vida.html#/42-colour-white/65-size-c_80 Знам дека увозник (бар до пред некое време) е Ангротекс Штип, ама не можам да најдам продавница кај што ги има. Ако некој знае, ве молам кажете. Благодарам однапред.
@ana-3444 Провери во продавница ЕЛВА населба Аеродром Скопје после веро , продавницата е од позади не гледа на булеварот, мислам до 17 часот работат. Исти модел користам , го купив летово околу 900 денари беше.
Оние што пробале, според вас, која варијанта е подобра (поцврсто држи, не испаѓа и сл?) 1. Опција А 2. Опција Б Однапред благодарам на одговорите
Тој првиот прслук врска нема, мене воопшто не ми се допадна. Малку да се испотиш ќе попушти и ќе се одлепи. Ц корпа носам, чисто така спомнувам, пошто мене ми велеа дека немало шанси да мрдне. Демек само кај мали гради можело да се измести ама ете моето искуство беше прилично лошо. Види од самолепливите траки bad bunny, мислам дека имаат и сајт преку кој можеш да си нарачаш. Лентата можеш да си ја наместиш како ќе ти одговара и баш цврсто држи. 1000 и нешто беше цела ролничка колку што се сеќавам и 5м е долга. Зависи колку и како ќе лепиш, може да ти трае доста долго ролната.
@Dib9 @Mishela Ви благодарам многу девојки. И јас моментално сум Ц корпа, при што баш таман подетален ми е одговорот Wishing you a lovely day
Вредат, во машина ги перам, не се расипват како другите, имам пробано многу други, и секогаш се враќам на лиска, чекам секогаш попусти