За мене нема подобри, цел асортиман. Од градници, до корсети и купачи. Е, јас градници никогаш не перам во машина. Строго на рака.
Сестра ми има големи гради и само од лиска градниците и се погодени и вика не и мрднаат и перени во машина и изнаносени топ се. Ја имам помали гради па од бонати ми се одлични цена - квалитет
ja sum nosela od lisca nisto posebno, kakvi se tie balkonet gradnici? i koi se najdobri za podiganje na gradite?
Здраво, ми треба градник, лепенки, силикон што и да е за да ми ги направи градите залепени, споени една до друга и кренати како за на отворен фустан. Предлог?
Zheni do sega se koristev na nbb gradnici i toa po godina moze i poveke i ne im izleguvaa zicite no posledno za mesec dena im izlegoa i sega sakav da smenam gledam na bonati ima nekoi modeli sto se ista cena kako i na nbb pa sakav da smenam ima li nekoja iskustvo
Мене на Бонати ми се супер и градници и купачи, и тоа во перална ги ставам. Досега не ми има излезено жица.
Дали сте земале онлајн градници од yamamay, како определувате број по овие нивните IT броеви? Во табелата со величини се само Б корпа.
Имам купувано и поефтини и поскапи па нешто многу разлика во квалитет немало.Си купувам од зелено пазарче 250-300 денари.Ги имам во различни бои,најчесто бел или крем боја носам.
Девојки каде да најдам со нормална цена комплет бејби долче со гакички или мекан прслук нека е може и онлајн али 2 3 XL до 1500
Препорака за врадник за фустан со отворен грб. Напомена: меки спуштени гради, значи без ништо не доаѓа во обзир. Искуство со некој од овие модели? Спојлер Имам корстено од првиот ама за тесен фустан, стегнат во градите и ок беше. А фустанот што ќе го носам сега не е толку залепен и се мислам да не се одлепи
Jas imam golemi gradi, i imam problem da si najdam dobri, komfortni gradnici. od Bonatti mi se okej, ama sekogas od ubavite nemaat broj NBB imaat kako za mene ama sekogas im se obicni Intimisimi, Sara Fashion nemaat moi broevi za zal Pred 2 meseci si kupiv od Esotiq, polski brend gi ima vo GTC i mnogu sum zadovolna, imaat golemi broevi, plus ubavi so cipka, so dezeni, do sega sum prezadovolna od niv
Здраво девојки, на fashion group гледам дека има убав попуст на градници од women secret па сакам да си се почастам. Не сум сигурна во врска со бројчето, обично носам бројче 85 на градници што си ги купувам од маалски продавнички. Дали и тука треба истата бројка да ја нарачам или има разлика?
Ќе измериш обем на гради и обем под гради. Ќе ги споредиш броевите со тие на табелата. Така ќе знаеш кој број на градник ти одговара.
Барам крем/песок боја градник 75D, значи тесен а со длабоки корпи. Е сега проблемот е што ми треба за фустан што е со тенки прерамки, значи ќе треба да ги извадам, а пак да дава добра потпора и да ми ги држи горе. А позади да биде нормален, не многу широк. Хелп!