Едно прашање може смешно, има некој градник што ќе личи убаво на ,,виснати'' од после бременост/доење гради? Да не се набери кожата ккао на стара баба
Esotiq vo GTC, polski brend, i mnogu sum zadovolna. Imaat mnogu ubavi cipkeni gradnici za pogolemi gradi. Bonatti isto
Од кој градници сте задоволни? Имав на Nbb и ептен ми се погодија ама сега тој модел неможам да го најдам.Има некаде продавница каде што има само Nbb?
Јас имам големи гради и порано купував само од Lisca (веќе не пошто се изгор скапи) зашто ниеден друг градник не ми даваше доволна поддршка, ми излагаа жици и ми се деформише за кратко време. Последните неколку пати купувам од Sara Fashion, има еден што ептен ми се погоди.
Nbb некако како да не се веќе како што беа или така ми се чини мене само? Ќе ги менувам и јас. Бонати ги фалат многу. Ѓаки имам,добро се...ќе пробам и градник.
Prizemje, odma karsi EVN. Zavisi i od goleminata. Primer jas imam golemi gradi, vo Sara Fashion, Lisca i dr ne mozam da najdam moj broj. I jas imam od NBB eden, go iznanosev. od Yamamay zemav ednas na popust koga bea, go iznanosev moze edno 3/4 god sekoj den pred da se iskine. Sega ne znam kako im e kvalitetot. ova bese pred kovid