Има ли некој искуство со градниците на Katja Online Store? Фино ми изгледаат и нон стоп ми излегуваат на инстаграм, не се скапи и има доста избор. https://katja-onlinestore.mk/
Јас мислам на зелен ги има истите , може и поубави. Премногу реклама а не ми личат нешто уау. женички со Е корпа , од каде купувате ? Лиска не е тоа што беше Денес може пробав 10 , цени по 3 и нешто, а ниту еден не одговара како порано без проба што сум купувала . Интимисими исто катастрофа , стегаат врска нема .
Ако најдеш, пиши. Освен Лиска, не знам за други продавници кои имаат широк дијапазон на големини. Обично се Ц, Д корпа и толку.
Еднаш земав од yamamay и не беше лош ама нема веќе . За скоро 3,500 у Лиска ниеден не ми легна убаво На крај ги зимам оние Бела , класика , одма пуштаат и пак се нервирам
Видете во Esotiq во ГТЦ. Јас сум Е корпа и последно оттаму почнав да купувам и долна облека и бикини. За разлика од Lisca има избор на бои и модели, не се само бапските стандард црна/бела/кремава, а и со цени се далеку попристојни.