Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Град во кој живеам и град во кој би сакала да живеам

Дискусија во 'Канта' започната од Hiroglifa, 20 август 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Hiroglifa

Hiroglifa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    Јас лично живеам во мал град , прилично убав и среден , но ме дават тие оговарања , а луѓето меѓусебно како да заборавиле да се ценат, почитуваат и сакаат, преовладува сиромашноста, гладот и трачевите пред се. Искрено не би сакала да останам во ваков град, град во кој би сакал да живеам и Њу Јорк, се надевам дека еден ден ќе ми се оствари сонот :D
    Мислам дека секој од (нас) вас живее во различен град,со различни култури и обичаи и исто така мислам дека секој си има по некој замислен град каде би сакал да живее, град поразличен од оној кој се наоѓаме и живееме. Епа ајде да си размениме мислења и дадеме збор,два за нашите мили градчиња во Македонија,па може и пошироко... :)

2. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Има ваква тема se-i-sesto/kade-bi-sakale-da-ziveete-t1931/ .
    Ќе те замолам бидејќи си нова, пред да отвориш тема разгледај убаво да не има слична на неа.

3. sonce777

sonce777 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    461
    Допаѓања:
    262
    се слагам со тебе јас живеам во штип и не го сакам како град мегусебно сите се познаваат владее омраза и злоба лош народ се штипјани.потеклото ми е малешевско и тој крај многу си го сакам.прва прилика одма би заминала од тука го сакам скопје или белград.

4. Hiroglifa

Hiroglifa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    Обично ме мрзи да разгледувам и затоа се изинувам што тоа ви смета тоа што истата тема е пак поставена. И сега како да ја избришам темата и да ја вметнам во каде би сакале да живеете ? :)

5. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    За жал нема таква опција, штетата е веќе направена :) . Затоа друг пат ако те мрзи, подобро не отварај нова тема. Позз

6. Hiroglifa

Hiroglifa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    4
    Добро,сепак не е толку страшно за да се нарече штета :) Премн.сериозно го сфаќате форумов, без да ме сфатиш погрешнно... позз

7. OrdinaryGirl

OrdinaryGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2010
    Пораки:
    1.453
    Допаѓања:
    499
    :^) :^) :^)
    Па не е само отварај теми како ќе ти дојде. Од дупли теми веќе ми е преку глава! Сите ве мрзи да побарате, кој како се зачленил само нови теми отварате и форумов станува хаос! Ако не те мрзи да отвараш нова тема, нема да те мрзи ни да побараш дали веќе постои таква.
    Nothing personal by the way.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.