Мене само ми е смешно и апсурдно како некои особи не ги мрзи да го прегледуваат списокот од 1000 извлечени по 3404234234 пати, да споредуваат, да бараат дали некој го има повеќепати, да ги наоѓаат на фејсбук, па да истражуваат дали се партиски определени. Секоја чест нерви треба за тоа, а башка да немаш попаметна работа.. Ете и мене не ме избраа, што требаше да правам да викам не е регуларно, да пцујам, да се бунам, да го прегледам списокот едно десетина пати и да барам нерегуларности. И да, уште чекам некој да се јави и да каже дека не го пуштиле, а добил влезница затоа што многумина прашав што беа избрани еден не кажа му правеле проблеми да влезе. Не знам кој го направи ова сценарио, а за тие што влегле а не биле избрани секаде има такви, не дека е во ред далеку од тоа ама и 500 регуларни да дале пак ќар е. А истите тие што плукаат не за друго први ќе се пријават пак.
Само со број на пасош може , изгледа поради тоа што многумина го злоупотребија тоа што можеше и со пасош и со лична карта па се пријавија два пати. Со оглед на тоа што има многумина со исто име и презиме па не може на тој начин да се отфрлат, тие што се пријавувале така имаа двојно поглеми шанси да бидат избрани.
Еве јас приметив, а не го прегледував списокот по 100 пати. Ми падна во очи еден од извлечените зашто имаше многу специфично презиме."
Што е најбитно на железничарите им ѓи укинаа картите (се подрабзира на цело семејство), налозите и за да одат до следната станица за да завршат работа тие треба да дадат од свој џеб пари за карта како и сите патници, а тие одат на работа... Spoiler за платите што им ѓи намилија не треба ни да се спомнува. Битно обезбедија 2000 влезници до сега за ракометното прсвенство Абе немам ништо против оваа но не се живее само од ракомет и кошарка Им земаат на едни што со труд и пот го заработиле тоа за на други да им го дадат поради сопствен интерес.
Me интересира како оди влечењето..Дали ке ги има објавено името и презимето,градот...или има некоја посебна филозофија
И мене ме интересира како ке биде извлекувањето и кога и каде ќе ја објават листата? Ај нека пише некој ако знае.
Ами и после сите скандали што ги прочитавме јас се пријавив Посилно е од мене... да одам да ги бодрам нашите у Београду. Сакам,многуу! А,да.У последна минутка