1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гратис влезници за ракометното првенство во Белград

Дискусија во 'Спорт' започната од happygirl, 22 јануари 2012.

1. Dulceee

Dulceee Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.185
    Ајде јас да си кажам.

Добро беше, со оглед на коментарите кои ги читав претходно. Во 6 часот требаше да се тргне, не закаснивме ниту една минута со поаѓањето и се беше во најдобар ред (барем за мене). Никој не ми направи проблем, го кажав бројчето, зедов карта и културно се качив во воз. Знам дека имаше многу луѓе без карти што влегоја, ама барем кај нас немаше никаква гужва, дури и доволно место за уште навивачи.

Таму исто помина се во најдобар ред, и во салата и надвор од неа. Прекрасно беше чувството да се биде дел од публиката :l: Навивање, смеење, забава, нови познанаства... преубаво.

За враќање беше малку надвор од планираното, ама сите стигнавме живи и здрави. Возот наместо во 11 и 30, тргна во 12 часот бидејќи чекавме воз од Скопје кој закаснил, и исто гранка паднала на некој од вагоните, имало некаков дефект... така барем ми кажаа. Кај нас во купе имаше греење, дури и премногу топло беше на моменти. Единствено последните неколку часа пред да стигнеме, во ниедно купе немаше ни светло ни греење.

Како и да е, се добро се заврши. Задоволна сум и среќна што заминав. А уште посреќна сум што победивме. :l: