Направив глупост Јас се пријавив, и ми излезе : Веќе постои ваков корисник во базата Се надевам дека е некоја нивна грешка во системот, инаку кој би се пријавил со моја лична карта
Направив глупост И мене ми се појави истото но претходно кога кликнав Пријави се појавија некои знакчиња на екранот мислам дека сепак е прифатена пријавата .
Направив глупост И кај мене се појавија такви знакчиња ама кога аплицирав откај мајка ми пишеше Ви благодариме што аплициравте и тоа ми е малку чудно стварно, а инаку не вервам дека е лага затоа што истото беше со кошарката за Литванија
Направив глупост Прочитав дека тргнувањето е од 05.00 сабалје од Скопје, а јас не сум од Скопје зошто се пријавив....
Македонска ракометна репрезентација Се пријавив, само да ме изберат па има да грмам, ако треба после 2недели да неможам да си го оправам гласот. Оле Оле ајдее МАКЕДОНИЈА!!
Направив глупост Абе ајде што ви е. Се пријавив и јас, сега го чекам извлекувањето. И на вести и секаде по интернет има дека Владата го организира тоа. А и како би се злоупотребил бројот од лична карта, не разбирам.
Македонска ракометна репрезентација Малолетник може да ја напушти државата без потврда од родител со 14 навршени години. Ова ми го кажаа во внатрешни кога патував за Белград во декември 2011. Исто и на граница не ми направија проблем за возраста. Така што, чешки да добијам, па ако не ме пуштат т.е. земат јас радо ќе ја подарам картата. А еве сега кажуваат преку 21 000 луѓе биле пријавени, не верувам дека имам толкава среќа...
Македонска ракометна репрезентација СИ ФАТИВ КАРТАААААА! САМО ДА ИМАМ НЕКОЈ ПОЗНАТ ЗА ДА ОДАМ, АМАН!!!
Македонска ракометна репрезентација Сестра ми изгледа ја избрале, чекаме да видиме резултати на веб странава, јас не се пријавив зашто не најавив утре слободен ден на работа а имаме некои поважни обврски ама се надевам дека ќе дојдам до карти за во среда па ќе гледам да си земам слободен ден Ама ако одам не носам ознаки на мене, особено не надвор од салата зашто тие србите се за нигде, ако изгубат ќе тепаат све што начекаат на улица
Македонска ракометна репрезентација Епа ај едно гоооолемо браво за тие што фатија карти - честитки, да си поминете најубаво, да се изнавикате и за нас
Македонска ракометна репрезентација Ееее баш ми е криво :/ Убаво да си поминете сите што добивте, навивајте најмногу што можете
Македонска ракометна репрезентација Еј и јас добив, кој е за, да не одам сама. Пресреќна сум. Каков навивач сум хухууу
Македонска ракометна репрезентација Ич да не ти е гајле дали ќе има или не некој познат. Уште поубаво ќе си поминеш ако непознаваш никој. Спојлер кога аплициравте добивавте некоја потврда за апликација повратно...или? не ми е јасно како само по име и презиме се дадени. Јас видов барем десет познати имиња и презимиња...ама срам ми е да им звонам да не спијат људите ...И мафни ни со рачето
Македонска ракометна репрезентација И јас верувам дека ќе запознаам некој, скоро сите се самци како мене. Како и да е, сите тргаме за убаво, да навиваме, да победиме... Играчите срце на терен, ние срце на трибини. Џенски, ако некој сака, кој ќе иде нека ми пише ЛП, да се запознаееме и освен на фемина и во живо да навиваме заедно.