Македонска ракометна репрезентација А ви се јавија ли на тие што добивте? Другарка ми добила па се мисли немој случајно да е некоја друга со исто име и презиме. Их, колку и љубоморам сега...
Македонска ракометна репрезентација Мене уште ми се немаат јавено, ама пребарав на фејзбук, нема некоја со мое име и презиме кркркркр... Јас сум меѓу последите, очекувам дека ќе ми се јават кај и да е
Македонска ракометна репрезентација Ќе ви јават или на телефон кој што сте го оставиле или ќе ве известат по имејл, затоа проверувајте си го, и утре пред 4 да сте спремни во 5 поаѓате
Македонска ракометна репрезентација Мене не ми се посреќи овој пат, се надевам ќе има и за со Србија во среда воз... Среќен пат на сите кои добивте и навивајте најсилно.
Официјално во 4 сабајле да си таму на железничка за проверка, што ти доаѓа уопште да не заспиеш вечерва
Како не ги е срам вакви скандали да прават? Страшна организација имаме, у пм! Е од вакви работи се нервирам најмногу. Како бе може некој по 3 пати да го има на списокот а некој ниту еднаш? Или другите +2 карти се за некој од редовите на Вмро? 21000 луѓе се пријавиле, и иако само 1000 требаше да се изберат од толкава бројка, ни тоа не го направија ко што треба! Срамота!
^^ Веќе пишав дека видов 10 познати имиња и презимиња . Тоа незначи дека тоа се токму оние луѓе кои ги познавам (освен едно цурче кое е сигурно...има специфично име и презиме) . Исто така и тој ФИЛИП незначи дека има 3 карти, можда се случајно Филиповци со исто презиме. Ебате неверниците. Се е наместено. Се е продадено. Плачковци!!! едит - јас сум среќна што еве ЛитлДевил и Другарка ...и можда сестра и на Абеја ќе бидат наши претставници таму
Да де, се сме неверници кога се работи за вакви работи. Приказната од Литванија се повторува и сега. Не велам дека сите се наместени, но едно добри 10% сигурно се. А така тоа случајно е, едно име, едно презиме, 3 различни луѓе, како не И веднаш тука како ни смета, како плукаме по доброто, како ни е криво за другите. Воопшто не ми е криво, нека одат и најубаво нека си поминат, ама не е фер при здрав мозок - будали не прават.
Феминки,среќен пат на тие што ке патувате за Бг.Однесете еден вагон среќа на нашите момци.Да се вратите радосни и зарипнати И ако се докопате до нет,известете не нешто од лице место,а импресиите ги очекуваме после враќањето
Како што гледам од мојот град има само еден и тој е претседателот на Млади Сили на ВМРО, да да чисто случајно
Наместено или не,небитно е тоа. Кажете ми сега вие дали малолетници смеат да идат или не? Да не доаѓа и да троши пари за џабе до Скопје.. Спојлер за другарка си прашувам
Женски, најубаво да си поминете, колку ми се оди и мене да се изнавикам таму ама здравје друг пат. Напрајте ни по еднаш вака од таму и викајте најсилноо да победиме утре
Да, ќе биде и сестра ми и пратиле и мејл, убаво да си поминете сите што ќе одите да викате најгласно и како што рече Каша само да се какало, во се мешаат политика, сестра ми не е партиски член, јас од тука го видов линкот и и реков да се пријави и ете ја избраа а овие што се по два или три пати избрани веројатно се пријавиле два три пати, има опција со лична карта или со број на пасош или со двата броја, па и да е истиот само се кука овде, што не се пријавивте и вие три пати па може едната апликација ќе ви ја избрале. Само да се расипувало расположение p.s. сестра ми си собра уште двајца навивачи кои ќе си платат карта
Со среќа на сите феминки што си добија карта, јас немав среќа а колку сакав да ме има на списокот ама тоа е ќе си навивам јас од дома,а вие што ќе одите навивајте и за нас да видат сите дека имаме најдобри навивачи на цел свет...најубаво да си поминете
2000 ден е повратната карта со воз, како што разбрав, а карти за натпреварот нудат и од 5 евра. Барем така е во мојот град.