Македонска ракометна репрезентација Се смрзнав кога на радио кажаа дека Исланѓаните ќе делат „правда“. едит - а што мајка бараа тие без карти да одат на возот??? да ќарат превоз, а во БГ картата е 10 еур...и ќар до гуша. А тие што заради нив останале во Скопје, нека плачат. Терсене народ сме.
Македонска ракометна репрезентација ИСкрено се сложвам со тебе, вреувам дека било така, кај нас никогаш ништо не може да помини без скандали, хаос, неорганизација.. Жалосно ама така е.Тешко на лугето што дошле од други градови. А тоа жутите судии барем јасно ми е што да очекувам вечер , нереално исудена утакмица, да не се надеваме на нешто повеке.Тие судии се срам за европското првенство.Уфф колку беа одвратни.
Македонска ракометна репрезентација Луѓе, за жал не заминав. Ама, еве читам дека возот заминал полу празен. Вратиле луѓе ете од Охрид, Битола, Струмица. Како и да е, голем срам. http://www.plusinfo.mk/vest/30691/REAKC ... altretiraa Можеби и подобро што не заминав.
КОЈ ЌЕ ИМ ГИ ВРАТИ ПАРИТЕ ШТО ГИ ТРЕСНАЛЕ ЗА ПАТ ОНИЕ ШТО ДОШЛЕ ОД ГЕВГЕЛИЈА, ОХРИД, БИТОЛА, БЕРОВО, А НЕ НИ УСПЕАЛЕ ДА СЕ КАЧАТ...?!?! Невидена срамота е ова! УА!
Само докажуваме каква мизерија знаеме да бидеме, луѓетоа одеа за подршка на НАШАТА земја.. http://www.youtube.com/watch?v=_QRvYevSPIM
Леле мори мајко мила. Читам и се чудам! Ова како кога ги носеле у логор,само обратна ситуација,сакале луѓето да одат. Ова испаѓа да не сакаш да те извлечат кога владата организира. Нареден ваков настан од што нема да има пријавени,сите вмро-овци ќе ги испратат,е тогаш е ред да ги затвориме границите и никад више да не ги пуштиме назаааад! Јас не сум многу изненадена,чунки привикнавме,ама ова е навистина долно. Па не е сеедно на овие температури луѓе мои. Со која совест не ми е јасно?! Правите ги пратија за да се дерат за шиптари гасна комара,тие најубаво си ја имаат научено песМичката,со тренинг се. Да шират пацифизам и љубов!
Јас на кајгана читам, пишувале таму некои извисени... Незнам, не се пријавив, ама да се пријавев и да ме извлечеа, да отидев до Скопје за џабе, макар и што ми е блиску Велес-Скопје пак немаше да ми биде сеедно. А вчера колегава се пријави, не го избраа, а му реков, џабе се пријавуваш, ќе видиш... ццц...
Јас читам на фб,а и моите ми се јавија уште сабајле,на татко ми колега синот,практично да го расшутирале од вагон.Прво дечково мислел ќе го прекачат у друг,знаеш да се направи ред,ама... Умс на вмро да живеееееееееееееее!!! Шо да ви правам сега кога не знаете кај ви е местото?! Тоа е таа Гоцева раса,строго селектирана. Ама и Ацева се,у недоумица,не знам како ќе навиваат попладнево,ќе се степаат дал гоцева,дал ацева. Која подлост,нискост...луд јебе,збуњеног. Страшно. Мене ми е жал искрено за луѓето шо биле извисени.
И толку од мојата љубов кон татковината... Со нетрпение ги чекам вестите на Сител. Што? Сите што не влегоја, при претрес им било пронајдено ладно оружје и наркотици?
И мене ми е, замисли некој се спотерал од Струмица или којзнае кој друг крај?! си ги лупнал сам парите за превоз, кој ќе му ги врати?! Класично вреѓање на интелигенција е ова. Будали во здрав мозок не прават сите. Ашлинг, оди на сајтот Канал 5. Според нив сите 1000 заминале
Ашлинг, им замрзнале скапоценостите, а у таква состојба можат ваљда да се употребат за одземање нечиј живот, наместо создавање... Абе со сила убавина не бидува. И ова фората со картите ми мирисаше повеќе ко изнасилена- оти бе СДСМ да велат да не навиваме за ракометарите, а?! - Ај да видат да им и*ам суратот! Товариме воз! ццц Само ко и секоја добра идеја во нашата држава, потфрламе во реализација. Грдо ептем, ако се е така ко што опишале. Да ти се збогтиса животот од политички игрици.
Moжат телевизиите да ги замолчат. Но, покрај телевизија забораваат дека највлијателен медиум е интернетот. Весите по социјалните мрежи да не речам фејсбук, се дознаваат во дел од секунда. Сакам да видам до каде ќе оди оваа нивна сила. Еве специјално во оваа пригода една песна. Затоа што откако го прочитав ова се изнервирав, иако не сум инволвирана. Ако не се вмеша во се и сешто политика, каде на друго место? Играј Македонче како што ти свират, за некоја година ќе си Албанче. А,да.. песната Задолжително да се слушне!! http://www.youtube.com/watch?v=sC7JM9O7vLc * eee жапче затоа прават кампања.. ќе спонзорирале 4то дете.
Пффф, може ли овој Пано да не е убацен у секоја можна комбинација?? Менаџирањето по кафичиве и дискотеките во Скопје, колку толку носат бенефит некој ПС. Едвај чекам да го чујам алибито од надлежните и медиумите партиски за настанатата УЖАСНО-СРАМНА ситуација утрово... Ај да беше во некоја екстра подалечна земја европсково , ќе сфатев, колку да не испаднете глуви пред молбите на народот за превоз и влез бесплатен- па ја организиравте ситуацијава, ама за до соседна Србија, при толку укредени пари од нас граѓаните, да сте стипси и да не платите ВЕТЕНИ карти? Засрамете се, со Вас и се е можно! Па ово нема ни у Београду!
Еве инфо од едно велешанче што е на пат за Белград Пред Белград Сме Ние . инаку хаос беше неточни списоци а имаше и многу шо не добиле а се качија . А кои се тие што не добиле а се качија?!?!?! Банана држава, тоа е тоа...
Едни вака, други така велат. Искрено, не е се за верување. Голем дел од негативните критики се и од неизвлечените пријавени. Да се разбереме, на сите ни е криво што не добивме гратис. А и такви си сме, знаеме малку и да преувеличуваме. ЛитлДевил си кажа дека не отишла, но сестра и на Абеја вика дека поминала во најдобар ред. Велешанчето од Офспринг вика дека скоро стигнале, но имало хаоси. Извесен Марко на Плусинфо се изјасни дека не заминал и бил малтретиран. А Канал5 викаат сите тргнале. Јас би сакала да слушнам што има да ни каже и Другарка која исто така беше избрана и другите медиуми. МРТВ сигурно ќе извести, Сител исто така. Не би избрзувала со заклучоци знаејки какви сме...
Брат ми е доказ за ова. Не доби никаква гратис карта но сепак се качил во возот, ми пиша сабајлево. Среќно детиште Ќе чекам да се врати да дознаам што се случувало сабајлево. Знам дека возот требаше да тргне накај 03h а они тргнале во 05 и 43 мин.
А Канал5 веќе објавија на страната нивна дека се поминало во најдобар ред Абе, да незнаеш дал да плачеш ил да се смееш До кое дереџе сме дојдени што немаме еден АСАЛЕН медиум што ќе ја презентира ВИСТИНАТА?