1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гратис влезници за ракометното првенство во Белград

Дискусија во 'Спорт' започната од happygirl, 22 јануари 2012.

1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Не туку воопшто не треба да се меша политика во овакви настани. Така се напумпа за кошаркарите, дури и ордени некои им доделија, стипендии и што ти ја знам, насобраа политички поени на нивни грб, нели, колку се тие арни и сплотени заедно со народот, а реално кур не ги боли. Исто и сега, покрај тоа што Сител неверојатно ја пумпаат работата, овие ќарат пак поени, демек пак колку се арни.
    Криви се што делат, и се согласувам со тебе дека не треба да има такво нешто, затоа што уште таму фалеше гнасните прсти да ги пикнат. Малку беше во фудбалот, па се навртеа на кошарката, сега и овде.
    Реков уште во септември дека ќе се пумпа за ракометот, ќе се форсира и што уште не. И така би.
    И не, не делат карти гратис пошто се многу арни, тоа го тврдам. Намерите сите ги знаеме кои се.
    И друго, додека памтам... Како тоа Владата финансира? Мислам, од џеб си ги извадија парите? Зошто извртуваат? Не финансира владата, буџетот финансира, јас и ти, и сите други граѓани, а владата организира, ја потегнува работата.
    Е така, колку да се знае.

На Hipster и najubava2010 им се допаѓа ова.
  2. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    и да правеле се за да соберат поени, и да праќале свои луѓе, сепак многу луѓе отидоа што знам дека ни во лудило не би имале да си дозволат и да отидат на своја сметка.

3. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Ексклузивно видео од доделувањето на бесплатните карти пред Железничката станица
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iQ5XdqCpN6A
    :lol: :lol:

да не бидам офф топик, ќе има ли гратиси сега за Македонија - Србија во среда??

На Adi888 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.004
    Да не излезе дека сум досадна во темава, да, убаво дека тие отишле, ама ова што ти го кажа е класично задоволување со трошки. Такозваната наведната глава, урда без пари, за народот да срка, кој фатил од урдата арно...
    Кога се најавија 1000 влезници за добитници избрани преку лотарија, толку и така требаше да бидат. И крај на приказната. Или нека се организира како што треба, или нека не се организира воопшто. Вака само се ствараат фрустрации, со право и тоа. Затоа што мене не ми е сеедно да гледам како секој ден, секој миг се дешаваат неправди, а никој од нас половиот орган не го боли.
    Затоа реков, суштината на проблемот е поголема, не е до толку тоа што некој не успеал да се качи, мада е жално и тоа дека мрзнеле и треснале пари за пат од џеб.
    И стварно незнам кога ќе си ги отвориме очите веќе.

5. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Мене не ми е јасно,ако толку сакале да пинат,еве да речем 100 свои,зашто едноставно не доделија 900 место 1000 карти на нас обичните смртници,а останатите да си ги задржеа за себе :D
    Мислаааам...барем да не го малтретираа народов за џабе.

6. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.580
    Еј Офи стварно претеравте, не давате никој да каже нешто позитивно само плукате по се, не е се така црно како што правите, оладете малку, наши луѓе беа и убаво си поминаа. Ако е некој оштетен има адвокати ќе си тужи таму кај што треба ако има докази и крај на приказната, не мора на секого да му се реплицира ако се изјаснил позитивно.

На Rozich и butterfly.93 им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Пф 1900 денари е одење и враќање со се карта преку една агенција,ама бар знаеш ко човек шо ти следува.
    Алал да и е на владава значи! Мња

8. Sramezlivoto

Sramezlivoto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    100
    Многу неорганзирана работа. На брат ми му се јавиа во 6:30 да му кажат дека добил гратис а возот веке заминал. Уште во 3:30 таму биле пристигнати членовите на УМС и си средиле на време. Доколку има повторно гратиси за во среда тоа ке биде страшно, ке се испотепаат исто како во авионот додека патувале за Литванија. Подобро ке ги дадам 3000 денари и знам дека ке бидам безбедна.

9. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    мој другар уште од ноември имаше резервирано преку агенција (Оскар травел), пат и карти за во Ниш и тоа коштаа 150 евра мање више, 110 за у агенција и 40 таму што потрошил.
    да беше 1900 ден. или не знам таму колку, сите ќе идевме.
    не сум партиски определена, ама стварно што и да се направи, колку и да се потруди некој да удоволи, стварно ништо не ни чини и вечно незадоволни сме.

На Rozich, butterfly.93 и BlackSwan5 им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.332
    Допаѓања:
    249.303
    А да беше се фино организирано кој ќе мрчеше.
    Со ефтини работи го залажуваат народот.
    Власта си прави добра реклама од се, навидум се е убаво, ама ако видеш поубаво се е гнило.
    Така и со гратисите.
    Идејата добра, ама реализацијата утка.
    И секогаш се вадат со фактот дека нешто се прави.
    Аман што се прави? Скопје 2014, убиство за време на партиска прослава, неорганизираност при делење на гратиси?
    Ај нема да мрчиме, оти нели некој се сетил, а не е битно дека можел да се повтори 6 јуни и алфите пак некого да убијат?
    Ај ќе молчиме сите, оти се прави!

И Каша и мои другари беа за Ниш, и не беа картите за сите нарпревари 150 евра, туку 20 евра резервирани во ноември ;)

На crazylady, enca.69, rossonerka и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Noemi

Noemi Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2010
    Пораки:
    2.131
    Допаѓања:
    8.220
    Точно, еве јас не сум од Скопје,башка се погодив дома и без обврски, да не нејќев да идам за Белград? Башка што не можам да си дозволам трошок од 50-60евра за еден натпревар.
    Ама ги согледав реално работите дека и од Скопје да си е малтретирање во 3ипол на железничка да идеш и тоа сам. Кој губи има право да се лути, битно е дека салата ечеше и си тепавме.
    Едвај чекам да слушнам импресии од drugarka и TeddyGrey. :)

На Rozich, MSkorpionka, TeddyGrey и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Малку само да се замешам.
    Што толку се дига фама за ова? :^) Наместо да се радуваме денес на победата ние пак во се бркаме политика.За мене ова е убав гест од страна на владата.Можеби малку неорганизирано но сепак да се даде 1000 бесплатни влезници не е мала работа.И сега веднаш ќе кажете дека работите ги гледам низ вмровски розови очила.
    Докажано е дека оној кој се труди нешто да направи секогаш е критикуван и се бара влакно во јајцето.Така беше и за спомениците па сега сите се сликаат до нив.

На Rozich, butterfly.93, SparkyAngel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Да ти ја најдам понудата или како?!
    Една карта,еден ден,што не ти е јасно?! Не е за сите утакмици во група.

И јас не се сликам со спомениците,ниту сеуште сум опоравена од стадиумот пцуење се по список кога шетам по идната Александрија тако звани општина Центар. Не е муабетот за плукањето,туку за праведноста и подлоста како се изведе се ова. Туку како ни се калел јазикот за мерак,принаклонетоста кон нештото,на крајот да има овци како и да ја вртиш. Со ваков народ нејќум држава да правам. Туку треба да бидам сервилна зошто некои од вас имаат родители така вработени?! Па не сакам,јас од такви пари леб не јадам, нештото ако не ми се допаѓа (а многу ненормално би било да ми се допаѓа),имам право да искажам револт. И не е сенародно какање,туку жива вистина.

А и идеално,наредно вакво збидување,рампата на граница и чао рагаци!

На Offspring му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649
    Aj џаст донт гет ит.Кој купувал карта за у Белград,у ноември?
    Ја ко што знам карти тогаш за у Ниш се купуваа,пошто не знаевме баш дали ќе се пласираме у втора рунда.
    ПЛАС карта за у Чаир Ниш е каде-каде поефтина од Белградска Арена.

Али ипак...Шта знаш.Може некој чисто сакал да се дружи со Борис Тадич у ложа,пошто за 150евра со благ попуст мислам и дека тоа можеш да го добиеш :?:

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Да не испадне реклама...ама во име на фактите.

На rossonerka, JuLleE и Offspring им се допаѓа ова.
  16. sanjalica

sanjalica Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    571
    Регуларна повратна карта со автобус до Белград е 1800-1900 ден.во било кој период од годината, тоа можам да гарантирам затоа што патувам редовно(100 ден.плус-минус), плус малтретирањето е помало затоа што се стига за 6 саати.

Не ги пумпајте цените ;) ;)

17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    е добро де, и 1900 да било повеќе е од бесплатно, така да... :)

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.123
    Допаѓања:
    156.048
    Бесплатно?! Извини јас немам кредит у партија со лепење на плакати ко младите од умс,така што некој од Гевгелија и те како го папала мацата утрово!
    Пре ко човек дади си 1900 и знај на шо си,а не да те је*е некој.

На Offspring и sanjalica им се допаѓа ова.
  19. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.332
    Допаѓања:
    249.303
    БлекСвон јас не се сликам со спомениците ;)

Каша се препродаваа во Македонија, ама овој месец, и каритите се купени во Ноември, и се 20 евра за сите 3 натпревари ;)
    Јас кажав дека идеата е супер, ама реализацијата, каква беше?
    Или барем им текнало, па може да се замижи?
    Тоа воопшто не е оправдување.

20. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.465