Крајот е океј, ама не ми се свиѓа шпанска-серија моментот Spoiler таа ќе стави една перика и лажно ќе се претстави и сите ќе ги измами демек...леле, немој, аман...
ај за убава има нешто, ама барем да најдеа некоја која знае малце од малце да глуми да му се сневиди, јас сум подобра глумица од неа ми иде на нерви кога ја гледам како се шмизла , божем глумела ... мајке ми
Теа4е стопати ми го грабнуваш зборот, бе!? Колку ги има веќе 6? И јас не знам.. лудости бре боже.. сите ја сакаат.. Ама не знам како мисли дека нема Бојан да ја познае, јас мислев операција пластична ќе прави, а она плава коси, свиј капата - Фурај!! Хех.. баш ме засмеа..
мислам за во серијата дека е Spoiler женет со друга иако е во брак со Неда не мислев на приватниот живот
Е како може со 2? И што ке стави перика и демек нема да ја познаваат а? Глупост до слупост. Неда почнува на живци да ми оди.
Јас ја изгледав цела пред некој ден на YouTube и Spoiler мислам во претпоследната епизода Дуња оди кај Ивана (Неда) и и кажува дека нејзиниот брат треба да се венча со друга девојка, дека и давал лажна надеж и она се пакува и сака да се замине. Ќе му остави писмо на Бојан и ќе отиде да чека воз. Таму ќе дојде Бојан и она ќе го праша дали стварно не ја познава, он ќе и каже дека веднаш ја препознал. После заедно ќе се вратат на имотот и Бојан на сите ќе кажува дека се оженил и никој нема да свати дека тоа уствари е Ивана, со исклучок на неколку.