А она што го правеше вчера Неда (Ивана) со чкорчето, се шминкаше или си праеше подочници!? Ја мислам дека се шминкаше, никој не ја пита зашто има подочници? А инаку со она гласчето Неда веќе ми стана лигла ----> сериозно <----
многу ми се допаѓа,ама јас не ги гледам на Сител оти кога сакаат тогаш ги дават а и по 10 минути реклами даваат,ги гледам на youtube и тоа целосни ги има.Има само 18 епизоди.А и за глумците,оној Бојан ,нз како се вика во приватниот живот,многу е убав,а Неда,некако не знае да глуми,а и прв филм и бил во кој глумела,така прочитав,не ја бива,да бидеме искрени Spoiler .Но важно на крајот ќе останат заедно,и Бојан ќе и ја каже тајната,демек мајка и го оставила вујко му,а тој пред неа се пукал и кога ја прашале дали знае кој е овој човек таа рекла не,бла бла,ај ке си гледате сами,па ќе видите
Ја изгледав цела серија.И прекрасна е.Ама не ми се допага што има 18 епизоди,а тие индиските имаат по 1000 епизоди.Па ни на серија не личат.Оваа толку убаво мн брзо заврши.Барем 50 епизоди да имаше.
Knigata e 1000 pati podobra od serijava, reziserot ne se drzel dobro do romanot. Inace knigata moze samo na srpski ds se kupi, a i ja mislam deka ako e na makedonski nema da bide istoto dozivuvanje zatoa sto srpskiot e mnogu poromanticen jazik. Ivana ja glumi neda odlicno zastoa sto likot na Neda e bas takov u knigata. Mislam deka site glumci se imaat soziveano so ulogite. Inace koga Neda ke stigne vo seloto taa se pretstavuva kako Bozana Maric i se farba plava. Ona misli deka Bojan nema da ja poznae zasto samo ednas se videle u zivotot pred 1 godina koga ke ja kidnapira i venca. Ama sepak Bojan ja prepoznava ama ke kuti zasto saka da ja prifati igrata sto ona saka da ja igra. Inaku toa so skorcinjata se pravi bolna, ne se sminka, zatoa sto kazuva u seloto deka e bolna i deka e dojdena tamu po preporaka na lekar.
така коментирав зошто неколку пати во иста вечер истото се случи на истава тема таман пријавив и го среди реинбоу, ете нов коментар без разлика чиј е. Незгодно ми беше пак да пријавувам сепак
Леле значи оваа главната глумица колку ме нервира Колку само не знае да глуми, од каде ја најдоа own: Дефинитивно е фаворит за Златна Малина за главна глумица која глуми во филм од неанглиско подрачје
Перикава значи личниот опис и го смени на глумицава! Друг човек. Колку менува бојата, и уште повеќе формата тоа е неверојатно. А што не знае да глуми не знае, школски пример за аматер. Ама како тоа опна перика и си нацрта подочњаци и нииииикој не ја позна, абе ај глупости. Мајката на Коста најјака ми е, Ружица Сокич кума Аница ми беше на почетокот омилена, сега ми е кројачката, преубава глумица, ама испеглана е, заби правени, сантим нема на неа непоправен.