Пред некој ден ја изгледав последната епизода на нет! И очекував да биде полоша! Но ми се допадна викендов пак ќе си ја гледам на сител!
И јас ја загледав серијава, интересна ми изгледаше. Си за разбирам како занимација. Утре е последната епизода така ?
Па добро...Кажаа дека овој викенд ќе е последната епизода. Само неможам Неда да ја разберам..Застанала пред сликата на мајка и ѝ вика -Знам мамо дека си среќна што го сакам. Ејј Па мајка ти заради него се самоуби ејј мории...
И јас ја загледав интересна ми е. Мене Неда ми е поубава со плава отколку со црвена коса. Кога е црвена изгледа многу старо. А со плава е многу убава.
Јас пак мисалм дека со црвена е поубава, со плава ми изгледа многу вештачко, мислам се забележува уште од сто метри дека е перика!
Не се самоуби мајка и на неда заради бојан него заради тоа што мислеше дека неда се удавила во реката кога се бањаше..
прекрасна беше последната епизода!! Бојан многуу сладок додека плачеше инаку ова серииве за приказните на Мир Јам изгледа во пакет одат!! Една по една ги даваат!