А дозволуваат извоз од Албанија? Имате дозвола за увоз на пелети како физичко лице? Или пак ќе одите преку фирма? Пошто од царина ми е инфово дека за увоз на пелети треба посебна дозвола, а физичко лице не може да ја добие, мора преку фирма да оди, башка долга процедура е за одобрување.
Да тоа заборавив да напоменам, преку фирма и затоа неколку фамилии, пријатели на моите, се собраа групно инаку скапо доаѓа.
Ја претераа со ценава на пелетиве. Еве минимално дневно да се троши по 2, тоа ти е 1000 ден дневно, а 30 000 ден. месечно
Зарем има некој што оваа година на пелети што ќе се топли Со цените се надминаа Многу лошо, кај нас неколкумина лани си направија толкав трошок за парно на пелети за оваа година да бараат дрва. Џабе инвестиција и трошење пари, со цениве не знам до каде мислат да одат.
Поздрав, Имаме нова печка на пелети ова година, но изгледа не е програмирана бидејќи стално се заглавува.Има некој да ни помогне со технички пасворд за марка Приту плw 13 , ве молам! Фала ви однапред!
Дали се мие правосмукалката за пелети? Не зборам за садот кај што се собира пепелта туку за "главата" кај што е и моторот? Маж ми ме убедува дека и кај тримерите за трева е на ист принцип и се мијат слободно