Над 100 квадрати сигурно, мислам дека до 180 беше. Ние грееме 90 кв плус од зимава уште 50, ќе видиме дали ќе биде успешна замислата. Топло е.
Што мислите за оваа новата печка на пелети, најнов модел од пред еден месец? На изглед баш елегантна.
Да, јавниот повик е отворен минатиот четврток, веќе масовно се поднесуваат барања, важи принципот, прв дојден-прв услужен. Ако планирате, побрзајте. Отвори на сајтот на мин. за економија, го има таму.
Да, се програмираат на колку сакаш да се пали, како и да се изгаси кога ќе достигне одредена температура.
mozes da mi objasnis KAKO? Ovoj mojot ima samo empiranje na vreme koga da se pali i da zgasne, nikako da najdam opcija da se pali na odredena temperatura! Znam deka programatorot ima stotici funkciji nu nemam upastvo
Немам поим, мм ја брка таа работа. Во упатството сигурно пишува. Најди го моделот што го имаш на интернет, сигурно има.
Што ке се случи доколку се отвори печката за време на горење? Малиот цело време се врти околу неа ми е страв да не ја отвори
Каква правосмукалка за пепел користите? Сите што ги најдов се со многу слаба јачина па не знам дали би ми вршеле работа.Ако може да споделите искуство
Ние со сопругот во станот се печка со пелети плус и на печката и наместија парно така цел стан ми е топол но кога ќе се преселиме во куќата ќе видиме како е дали доволно ќе топли или ќе треба да пуштаме и инвертер клима уред за дополнително загревање.