Фала многу за одговорот...а дали можете да ми предложите добра храна (околу 250-300ден кг)?..ме интересира и дали има нешто за отплеткување на крзното.бидејки го чешлам секој ден но забележувам многу заплеткани влакна...
Zdravo, kaj maltezer mora redovno ceslanje I mnogu bitno e kvalitetna I skapa koznetika,samponi I regenerator,za hrana kvalitetna za taa Cena nema, od iskustvo na odgleduvaci mini royal canin starter zasega , ponatamu mini royal canin junior skapa e no kuceto e malo takai ke jade malku. Drugite hrani za taa Cena sto ja spomnavte ne se dobri .ke pravat problem na vlaknoto, a kaj maltezer treba da e dolgo,svileno I belo.da nema pigmentacija nikade ni kaj usta ni kaj oci.
Здраво си вдомив кученце и ова ми е прво милениче кое го чувам па ако може совети добро би ми дошле. Колку чинат вакцините и какви вакцини да прими треба да го носам?
Zdravo, odnesi go na veterinar prvin da mu dadat tableta za glisti,ke vi kaze veterinarote sto ponatamu,zavisno Dali I'ma glisti ili ne ,pa ke go vakcinirate, vakcinite se od600 denari do800 denari zavisi Kade I kakvi, I'ma poveke proizvoditeli ke vi. Kaze veterinarot sto da pravite. Cestitki za nogata lubov I dolgi godini da se raduvate zaedno!
Дали го имате користено овој спреј за расчешлување на крзното на вашите миленици и како сте задоволни ?
Дали е можно во еден ден да ми се разболи кученцето и да повраќа крв и да има пена од устата?? Или е отруено??? Душичка претходниот ден ништо не му беше ди беше весело си трчкаше и вчера одеднаш нејќеше ништо да јаде и повраќаше крв и после тоа гледам бела пена од устата леле таа глетка не можам да ја заборавам многу ми е тешко
Епа оно преку денот само не сакаше да јаде ништо и беше нерасположено и јадеше трева што беше нетипично за него,но вечерта се случи тоа и беше доцна вечер немав услови како да го однесам . почина
Јас до сега не сум внимавала на тоа. И давам кога е расположена за јадење бидејќи вака несака ни да ги помириса апчињата па и ги кријам во храна И тогаш ми ги плука па секое апче е жива мука дур го изеде
Здравоо. Кучето го вакциниравме пред околку 1 месец, кучето е 3 месеци скоро 4. Денес цел ден не јадеше ништо и многу е исцрпено и поврати неколку пати. Се му дадов но ништо не јадеше. Викенд е сабота недела не работат ветеринарните па би сакала да прашам дали некој можеби знае некој лек или нешто да купам за да му помине.