U princip nema potreba, no ako gledash deka trese otidi na grumer da go iscistat. Mozebi infekcija ima konsultiraj se so vet pa ondak grumer..
Со туфери и чепкалки. Твоево или има нешто заглавено во увото или инфекција. Само на вет такви работи, не грумери.
Kazuvajte Sto moze da mu e na kuceto Odednas prestana da jade ne e veselo A do pred 2 dena non stop laese veselo i sekogas bese gladna Inaku staro 7 meseci kuce od majka canecorso i tatko Pitbull
Neshto da ne izelo sto nw treba?Mnogu se nemirni kako mali. Mnogu na sonce da bilo/ krlez.. pregledaj mu go celo telo..
Здраво, денес бевме на Водно со кучето и сега видовме дека му се закачиле неколку крлежи. Еден при вадење ни се скина, се јавив на вет ми рекоа дека нема што да се направи ќе го исфрли. Му ставивме и ампула одма, што можам друго да направам?
Mu stavi antibiotics i za dexsazon rece ke se podobri za 2 dena. No me plasi toa sto ne jade veke 3ti den voda pie mnogu. Inaku temperatura imase 39.7 koga ja vide veterinar kaza imala krajnici infekcija na zeludnik. E sea denes samo voda pie ama nekako mi mirisa cudno kako na umreno. A stanuva ke se napie voda pak ke zaspie Mnogu se plasam za nea kako del od nas e. Doktorot rece sama ke pobara hrana utre zadutre ama ne saka Vika pod dejstvo na antibiotik e 4 dena taka da ponedelnik ke se slusneme
Sto w toa dexazon? Kako otkril deka ima infejcija u zeludnik? Mu napravi ispituvanja? Probaj svari mu malce orivce pileshko bez zacini maslo, malce daj mu pa taka. Zbori so drug vet .. kako e kutreyo
Denes e nekako posveza ama seuste ne jade znae da ja fati treska no ni kaza samo paracetamol da i dademe vika normalno e 2 3 dena da e taka Ama pokazuva zelba za igranje
Prasaj dali treba probiotik da kupis, jogurrtce, kefir neshto mora da kasne, b compleks za apetit… zalce malo.. Ne znam do volkh od edna treva , i moeto jade …
Коа ќе и даваш дигај и ја малку главата на нагоре т е за муце фати ја. Некпгаш мпра и со сила ама секако да не ја стиснеш