i da, kade gi vakciniras? poso znam za lugje nema vakcini so godini,poso sme banana drzava ,pa za kucinja ima?
Што те советуваа на ветеринар? Да се лечи? Правевте ли дополнителни анализи, снимки, нешто? Сакам да знам како је перцепираат таа заразна болест зашто, секако, може со неа да се зарази и човек, иако потешко. Ви побараа ли да го пријавите кучето дека е болно? Или ништо од тоа?
Здраво, може ли некоја што чува малтезер да ми пише тука или во лп што витамини треба да земам? Моево е три месеци точно и на вакцина денес ми рекоа да му давам вит.Д и калциум и веднаш му ги купив од таму. Воглавно, не сум задоволна од ветеринарите бидејќи прашувам за да објаснат, а они гледаат само да те протераат. Што уште треба секојдневно да му давам? И дали вит.Д треба до една година како кај децата? Планирам и Дајмонд Ај да му земам за да не му се прават темни дамки околу очите. И за бањање ми рекоа од салоните прво да наполни 4 месеци и комплет да го средат. Ви благодарам ако некоја со искуство подетално ми објасни Ќе заборавев, за вакцина ми рекоа уште една на полни 4 месеци и толку. После само еднаш годишно. Мислев дека до годинка ќе треба секој месец да го вакцинирам
Здраво, сакам да прашам од каде купувате работи за кучето (чешел, облека, ремче…) Ме интересира поради цената поради тоа што секаде е различно
ali express 90% od rabotite shto gi ima vo petshopovite gi ima i na aliexpress po poniski ceni samo pobaraj dobro i vnimavaj na velicini neshto i od jumbo ili lunapetshop