Predlog veterinar za cistenje zaben kamen na kuce i dali znaete kako se dvizat cenite? Vo posledno vreme pocna da mu mirisa zdivot kako na mrtvo primetiv deka ima zaben kamen ne e tolku mnogu kolku sto e strasno kako mirisa. Ima nekoj iskustvo?
Здраво девојки , ве молам за препорака некој од искуство за пансион за миленици во скопје или луѓе што се сериозни во тој поглед , потребен ми е за 7 дена , прв пат ги оставам се работи за две кучиња едното е 2 години а другото 17 год . Фала ви
Dogtopia grooming во Ново Лисиче. Кучето средено убаво, брзо работат. Единствена замерка ми е што долго се чека за термин. Најдобро е да се закаже наредно шишање, за наредниот месец веднаш штом се земе кучето од салонот.
Kucence staro 3 meseci fati virus i ne jade, ima proliv, ima nagoni za povrakanje, ima niska tt, samo lezi, i bega vo temno,go odnesime na veterinar prima infuzija dva dena ama nema podobruvanje, dr vika takov e virusot i toa e, sto e do vas vie se pravite pa dali ke bide dobro ne se znae. Sto mozam doma da mu dadam plus i preporaka za drug veterinar, nesakam da go ostavam
Мислам дека нешто не е во ред со мојот папагал не ми е висел како порано. Незнам што му е. Порано по цел ден пееше, а сега се помалку и помалку, намерно ми правеше ѓубре дома намерно лушпите од храната ги фрлаше надвор сега не, се играше кога ќе му ставиш рака во кафез гризе се игра, кога беше пуштен долго време требаше да го бркам низ дома за да го фатам сега не бега. Незнам дали е нормално вака, и што му е. Не сакам ништо лошо да му се случи.
Некој да ми препорача шампон или парфем за кучиња што ги користите за подолготраен мирис? Моево откако ќе го избањам мирисот му трае ден-два,потоа пак мириса… п.с дома го чувам.
Za dom najbezbedno e da isprskas so neopitroid alfa, isto taka ubavo pominuvaj so pravosmukalka tepisi, kjosinja pa i krevetite...